Bose Sport Earbuds

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Aanraakbediening gebruiken

Maak gebruik van aanraakbediening door op het aanraakoppervlak van een van de oordopjes te tikken of te vegen. Met de aanraakbediening kunt u audio afspelen/pauzeren, het volume wijzigen, basisfuncties voor gesprekken uitvoeren, ruisonderdrukking aanpassen (alleen oordopjes met ruisonderdrukking) en een snelkoppeling gebruiken.

Over het aanraakvlak

Het aanraakoppervlak bevindt zich op het buitenoppervlak van de oordopjes. Met het rechteroordopje bedient u het afspelen van media, telefoongesprekken en spraakbediening van mobiele apparaten. Het linkeroordopje regelt de ruisonderdrukking (alleen QuietComfort-oordopjes) en uw snelkoppeling.

Om het volume te regelen moet je eerst de instelling inschakelen in de Bose Music App

BELANGRIJK: Controleer voordat u deze instelling inschakelt of u softwareversie 4.2.4 of hoger gebruikt. Als dit niet het geval is, werkt u de software bij en kunt u deze instelling inschakelen.
  1. Open de Bose Music App en ga naar het instellingenmenu.
  2. Blader omlaag om DE VOLUMEREGELING te BEDIENEN en klik op de volumeknop om de volumefunctie van de aanraakbediening in te schakelen. Zodra deze functie is ingesteld, moet u deze stap herhalen als u het volume van de aanraakbediening wilt uitschakelen.

Het volume van de aanraakbediening gebruiken

Veeg op het rechteroordopje omhoog om het volume te verhogen en veeg omlaag naar decreas ethe volume.

Het afspelen van media en mobiele apparaten regelen

Afspeelfuncties

• Afspelen/pauzeren:  Tik twee keer op het rechteroordopje

Telefonische oproepen

• Een gesprek aannemen/beëindigen: Tik twee keer op het rechteroordopje
  • Een oproep weigeren: Raak het rechteroordopje lang aan
Opmerking: De microfoon bevindt zich op het rechteroordopje. Tijdens het bellen moet u het rechteroordopje in uw oor hebben.

Oproepmeldingen: U wordt via gesproken mededelingen op de hoogte gebracht van inkomende bellers en hun oproepstatus. Als u geen oproepmeldingen meer wilt ontvangen, schakelt u gesproken mededelingen uit via de Bose Music-app. Deze optie bevindt zich in het menu Instellingen.

Spraakbediening mobiel apparaat

U kunt de oordopjes zo instellen dat u er de spraakbediening op uw mobiele apparaat mee kunt activeren. De microfoon van het rechteroordopje fungeert dan als verlengstuk van de microfoon in uw mobiele apparaat.
  • De spraakbediening van mobiele apparaten openen: Raak het rechteroordopje aan en houd het vast totdat u een toon hoort. Laat het vervolgens los en spreek uw verzoek in
  • Spraakbediening van mobiel apparaatstoppen: Tik twee keer op het rechteroordopje

Voice Assistant Touch Control inschakelen

Ga naar Setting>Product Control en tik op de schakelknop.
  • Links - uitgeschakeld
  • Rechts - ingeschakeld

Deze QC- en Sport-oordopjes zijn toegevoegd in de Bose Music App, versies:
  • iOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Firmwareversie 2.0.7