Bose Frames Tempo

Verkocht vanaf 2020 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Voice Assistant werkt niet

Mogelijk moet u uw instellingen op uw product of de ondersteunende app aanpassen om de functies van de Voice Assistant te kunnen gebruiken die door uw mobiele apparaat worden bediend. Zie de onderstaande instructies:

Werk uw product bij

Het bijwerken van de software van het product kan bepaalde problemen met het systeem oplossen. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor informatie over het bijwerken van het product.

Controleer of de spraakassistent op het apparaat is ingeschakeld en correct ingesteld

Als u probeert toegang te krijgen tot de spraakassistent terwijl de telefoon is vergrendeld, moet u deze instelling mogelijk inschakelen in het instellingenmenu van de spraakassistent.

Controleer of u de aanraakbediening op de juiste manier gebruikt

Als de aanraakbediening niet is ingeschakeld of als u op de verkeerde locatie tikt, werkt de spraakassistent niet goed. Zie het afspelen van media en gespreksfuncties regelen voor meer informatie.

Wis het geheugen van uw product van eerder gekoppelde Bluetooth®-apparaten en maak opnieuw verbinding.

Uw product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel opnieuw verbinding kan maken. In cas eof is er een probleem met het geheugen van het apparaat, het clea rit, en wordt het apparaat opnieuw aangesloten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Bepaal of het probleem zich voordoet met een ander Bluetooth®-apparaat.

Het bronapparaat dat momenteel aan uw product is gekoppeld, kan het probleem veroorzaken. Probeer een andere Bluetooth-bron te koppelen om te zien of het probleem met dat apparaat is geïsoleerd.