Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Product niet beschikbaar op het autorisatiescherm in de app van een partner

Wanneer u partnerverbindingen gebruikt die worden aangedreven door het Switchboard Platform en u uw product niet ziet op het autorisatiescherm, zijn er een paar redenen die kunnen gebeuren:

Partnerverbindingen zijn momenteel compatibel met een deel van de Bose Music app-producten.

Uw producten verschijnen niet op het autorisatiescherm als ze niet compatibel zijn. De producten die momenteel compatibel zijn met Partner Connections zijn:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Portable Home Speaker
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700
  • Bose Smart Soundbar 300
De „eigenaar” van een product wordt gedefinieerd als de eerste account om het product in te stellen. Als de „eigenaar” de modus voor het delen van producten op een van hun producten inschakelt, hebben andere gebruikers zich met hun eigen Bose-account aangemeld bij de Bose Music-app op hun apparaat (en die zich op hetzelfde Wi-Fi-netwerk bevinden als het product) Kan het product toevoegen via het scherm My Bose om een 'mede-eigenaar' te worden. De enige account die autorisatie kan instellen is de eerste account die is ingesteld, of de „eigenaar”.

Als producten zijn gekoppeld aan je Bose-account, maar ontbreken in de autorisatielijst van een verbinding, ben je een co-eigenaar van deze producten.

Volg deze stappen om de „eigenaar” van een product te worden:
  1. Herstel de fabrieksinstellingen van uw apparaat. Zie uw product opnieuw instellen en volg de instructies om de fabrieksinstellingen te herstellen
  2. Stel je product opnieuw in met je Bose-account.