Bose Music Amplifier

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De herstelmodus gebruiken

Uw product heeft een herstelmodus, die kan helpen in gevallen waarin het niet meer reageert. Dit proces mag alleen worden gebruikt om de werking van een luidspreker of versterker te herstellen die tijdens of onmiddellijk na een update onbruikbaar is geworden. Tijdens dit proces kunnen de systeeminstellingen verloren gaan.

BELANGRIJK: Dit proces mag niet worden gebruikt als de luidspreker zojuist is teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Als u de fabrieksinstellingen van de luidspreker herstelt, worden alle opgeslagen Wi-Fi-netwerkreferenties verwijderd die  nodig zijn om de herstelmodus te voltooien.

De herstelmodus openen:

1. Koppel de versterker los van de voeding en wacht 30 seconden.
  2. Druk op de achterkant van de versterker op de Reset-knop en houd deze ingedrukt.
  3. Houd de Reset-knop ingedrukt en sluit de versterker weer aan op de voeding.
  4. Wacht één seconde en laat de Reset-knop los.

Dingen om over dit proces te weten te komen

• Het statuslampje aan de achterkant van de versterker knippert afwisselend rood en wit om aan te geven dat de luidspreker in de herstelmodus is gekomen. De versterker probeert vervolgens de nieuwste update te downloaden en installeren. De LED knippert langzaam wit tijdens het downloaden van de update en knippert vervolgens snel wit tijdens de installatie. Dit kan enkele minuten duren (vaak ongeveer 20 minuten). Wanneer het statu -lampje uitgaat, opent u de Bose Music-app en voegt u de versterker toe aan uw account.
  • Als de lichtbalk niet groen knippert nadat de vier knoppen zijn ingedrukt, start u het proces opnieuw en blijft u 30 seconden lang afwisselend op de knoppen Actie en microfoon uit drukken.
  • Als de luidspreker nog niet eerder verbinding heeft gemaakt met uw Wi-Fi-netwerk, volgt u de bovenstaande stappen en probeert u verbinding te maken met Wi-Fi via de alternatieve verbindingsmethode. Zie verbinding maken met een Wi-Fi-netwerkvoor meer informatie.
  • Als er een rood lampje brandt, heeft de versterker onderhoud nodig.