WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Producten geoptimaliseerd voor SimpleSync

De SimpleSync-functie is beschikbaar voor elke luidspreker of SoundBar die compatibel is met de Bose Music-app. Hiermee kun je één Bluetooth®-hoofdtelefoon of één luidspreker (of SoundBar) aansluiten om samen met je Bose ® -luidspreker te spelen. Hoewel veel Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons via SimpleSync kunnen worden aangesloten, zijn bepaalde Bose-producten geoptimaliseerd om geluid af te spelen dat synchroon loopt met je Bose-luidspreker.

Info over SimpleSync-compatibiliteit.

Hieronder vindt u informatie over productcompatibiliteit met SimpleSync. Zie  systemen groeperen voor instructies om een ander Bluetooth-apparaat met uw Bose Smart speaker of SoundBar te verbinden via SimpleSync.

Bose ® -luidsprekers en -soundbars met SimpleSync

Deze producten kunnen tei raudio naar een ander Bluetooth-apparaat verzenden met SimpleSync:
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Draagbare Bose ® -luidspreker voor thuis / draagbare Bose ® Smart Speaker
  • Bose Smart Soundbar 300
  • Bose Smart Soundbar 600
  • Bose Smart Soundbar 900
  • Bose Smart SoundBar System-bundel
  • Bose Smart Speaker 500 / Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Bluetooth-hoofdtelefoons geoptimaliseerd voor audio en video met SimpleSync

Als u verbinding maakt met SimpleSync, worden deze hoofdtelefoons gesynchroniseerd met het geluid van uw Bose ® Smart speaker of SoundBar terwijl u naar audio luistert of video kijkt.
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 wireless headphones II
  • QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon voor games
  • QuietComfort 45 headphones

Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons geoptimaliseerd voor audio met SimpleSync

Als u verbinding maakt met SimpleSync, spelen deze producten synchroon af met het geluid van uw Bose ® smart speaker of SoundBar. Bij verbinding met een Bose-smartsoundbar is er mogelijk een lichte audiovertraging als je video’s kijkt op deze producten.

Hoofdtelefoons
  • QuietComfort 35 wireless headphones
  • QuietComfort 35 wireless headphones II
  • QuietComfort 35 II-hoofdtelefoon voor games
  • QuietComfort 45 headphones
  • QuietComfort-oordopjes II
  • SoundSport Free wireless headphones
  • SoundSport Pulse wireless headphones
  • SoundSport wireless headphones
Luidsprekers en Soundbars
  • Bose Solo 5 TV sound system
  • Bose ® Solo Soundbar series II
  • Bose TV Speaker
  • Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundLink Bluetooth Mobile speaker II
  • SoundLink Bluetooth speaker III
  • SoundLink Color Bluetooth speaker
  • SoundLink Color Bluetooth speaker II
  • SoundLink Flex Bluetooth speaker
  • SoundLink Micro Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II Special Edition
  • SoundLink Revolve Bluetooth speaker
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker
  • SoundLink Revolve II Bluetooth-luidspreker
  • SoundLink Revolve+ II Bluetooth speaker
  • SoundLink wireless mobile speaker
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch ® 20 III
  • SoundTouch ® 30 III
  • SoundTouch 300 soundbar
  • SoundTouch SA-5 amplifier
  • SoundTouch wireless link adapter
  • Wave SoundTouch ® series IV