Lifestyle 525 series II home entertainment system

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Wijzigingen in de productinstellingen blijven niet behouden

Als je product een instellingenmenu heeft of werkt met een Bose-app die instellingen kan aanpassen, probeer dan het volgende als de instellingen zijn gewijzigd maar niet worden weerspiegeld of onthouden door je product:

Zorg ervoor dat de Bose-app up-to-date is.

Als de Bose-app niet de nieuwste versie is, ontbreken er mogelijk functies of verbeteringen. Ga op uw toestel naar de app store, zoek de app en selecteer deze. Als er een update beschikbaar is, installeert u deze.

Koppel het systeem niet onmiddellijk na het aanbrengen van wijzigingen los van de stroomvoorziening.

Wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, moeten alle wijzigingen die in de menu's zijn aangebracht, worden opgeslagen in het permanente geheugen. Wacht tot de LED op de console rood brandt (ongeveer 15 seconden) nadat u het systeem hebt uitgeschakeld voordat u de stekker van het systeem uit het stopcontact haalt

De Acoustimass ® -module en de bedieningsconsole moeten mogelijk worden onderhouden.

Als het probleem niet is opgelost met de beschreven stappen, hebben de Acoustimass ® -module en de bedieningsconsole mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van de Acoustimass module en de bedieningsconsole. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.