Bose SoundLink Color Bluetooth® Speaker II

Verkocht vanaf 1970 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De batterij laadt de luidspreker niet op.

Als uw product is aangesloten om op te laden, maar het batterijniveau niet toeneemt of als uw product niet aangeeft dat de batterij wordt opgeladen:

Werk uw SoundLink Colour II-luidspreker bij met een computer.

Bose heeft een softwarefout aangetroffen in een eerdere softwareversie van de SoundLink Color II. Deze fout voorkomt dat de luidspreker wordt ingeschakeld of wordt opgeladen wanneer de batterij volledig leeg is. Softwareversie 4.0.1 is geïmplementeerd om de fout te corrigeren en zorgt ervoor dat de SoundLink Color II kan worden opgeladen en ingeschakeld, zelfs als dit momenteel niet het geval is.

Ga naar btu.Bose.com, download het Bose Updater-programma en volg de instructies om uw luidspreker bij te werken.

Belangrijk: Zodra de update is voltooid, moet het product enkele LED-feedback geven. Laat uw luidspreker 100% opladen voordat u deze gebruikt.

Hoe laadt u de luidspreker op?

Wandcontactdoos

USB-aansluiting van de computer of een andere USB-voedingsbron