SoundTouch® SA-4 amplifier-pakket

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan Bose-product niet selecteren of bedienen als AirPlay-luidspreker

Als je Bose-product niet wordt weergegeven in het AirPlay-menu, het AirPlay-apparaat aangeeft dat je product niet beschikbaar is of als het apparaat de AirPlay-functies van je product niet kan bedienen, probeer dan het volgende:

Als het AirPlay-apparaat een telefoongesprek ontvangt, wacht dan tot het gesprek is beëindigd.

Sommige AirPlay-apparaten kunnen telefoongesprekken ontvangen. Wanneer een oproep actief is, zijn de AirPlay-besturingselementen niet beschikbaar op het apparaat. Wacht tot het telefoongesprek is beëindigd en probeer het opnieuw.

Schakel in de SoundTouch app AirPlay Optimization in de luidsprekerinstellingen in.

Schakel AirPlay Optimization in de luidsprekerinstellingen in om de AirPlay-prestaties te verbeteren. Zie AirPlay-optimalisatiein- of uitschakelen voor meer informatie.

Schakel Wi-Fi op het bronapparaat uit en weer in.

Het apparaat dat u gebruikt om audio te starten, kan problemen hebben met de communicatie op het netwerk. Schakel de Wi-Fi-instelling uit en weer in om een netwerkverbinding tot stand te brengen.

Sluit de muziek-app en/of iTunes af en wacht 10 seconden voordat u het opnieuw probeert.

Als u giTunes gebruikt, sluit u de toepassing en opent u deze opnieuw.
Ik fuseer een Nios-apparaat, druk tweemaal op de Home-knop, veeg omhoog o nu raudi oapp om het te sluiten, wacht dan 10 seconden voordat u de app opnieuw opent en opnieuw probeert.

Zorg ervoor dat de AirPlay-bron is verbonden met hetzelfde netwerk als het Bose-systeem.

Het AirPlay-apparaat en het Bose-systeem moeten zich op hetzelfde netwerk bevinden om AirPlay te kunnen gebruiken. Als het apparaat bijvoorbeeld op het gastnetwerk is aangesloten en het systeem zich op het hoofdnetwerk bevindt, werkt AirPlay niet. Zoek de naam van het verbonden netwerk in de Wi-Fi-instellingen van het AirPlay-apparaat en controleer of uw Bose-product is verbonden met hetzelfde netwerk door het scherm Systeeminformatiete openen. Als de twee apparaten zich op verschillende netwerken bevinden, wijzigt u het netwerk van het AirPlay-apparaat zodat het overeenkomt met dat van het Bose-systeem

Als je zowel AirPlay 1- als AirPlay 2-speakers hebt, let dan op het volgende als je afspeelt vanaf een iOS-apparaat:

• Je kunt niet gelijktijdig naar AirPlay 1- en AirPlay 2-speakers streamen.
  • Je kunt naar één AirPlay 1-compatibele speaker streamen of naar één of meer AirPlay 2-compatibele speakers.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Start het AirPlay-bronapparaat opnieuw op.

Eletronics zou van tijd tot tijd opnieuw moeten worden ingesteld, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)

Controleer of de datum op het AirPlay-apparaat correct is ingesteld.

Er kunnen problemen optreden met AirPlay als de datum op het apparaat onjuist is. U kunt ook problemen hebben met het openen van websites die gebruikmaken van beveiligde (https) verbindingen i fthe date is incorrect.

Controleer of het AirPlay-apparaat geen VPN gebruikt.

Als een apparaat een VPN (Virtual Private Network) gebruikt, wordt dit mogelijk niet door andere apparaten in uw netwerk gezien, zoals uw product. Verbreek de VPN als deze in gebruik is en probeer het opnieuw.

Probeer de aanbevolen instellingen aan te passen in het instellingenmenu van de router.