Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

SoundTouch wireless link adapter

Verkocht vanaf 2016 tot 2021

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

AirPlay gebruiken met je Bose-speaker

Met Apple AirPlay-technologie kunt u draadloos audio afspelen vanaf een AirPlay-apparaat (bijv. Een iPhone of compatibele app) en hoor het via een AirPlay-compatibele luidspreker, zoals je Bose-luidspreker. AirPlay werkt alleen als het apparaat en de luidspreker op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Ontdek hoe je AirPlay-audio kunt afspelen via Bose ® AirPlay-luidsprekers

AirPlay-audio afspelen op uw Bose ® -luidspreker

Toegang tot het AirPlay-menu op verschillende iPhone-, iPad- of iPod-versies