Lifestyle® V30 home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2010

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Slechte videokwaliteit in de menu's systeem en Instellingen

Als de Bose-menu 's die op de aangesloten TV worden weergegeven niet helder lijken (bijv. als het menu i swazig, lage resolutie, ha slines, enz.), probeer dan het volgende:

Controleer de instellingen van het TV-formaat.

De meeste breedbeeld-tv's hebben een functie die beelden kan uitrekken die bedoeld zijn voor oudere, niet-breedbeeld-tv's, zodat ze het hele scherm vullen. Dit vervormt vaak het beeld, waardoor deze instelling niet automatisch wordt ingeschakeld. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de TV voor meer informatie over de beeldinstellingen.

Sluit het apparaat aan op een andere ingang op de TV.

Sluit met dezelfde kabel(s) aan op een ander invoergedeelte aan de achterkant van de TV om te bepalen of de ingang het probleem is. Welk deel u ook aansluit, selecteer dezelfde ingang met de knoppen van de TV of de afstandsbediening om het apparaat te horen en/of te zien (bijv. Als u een HDMI 3-aansluiting hebt, selecteert u HDMI 3 met behulp van de knoppen van de TV of de afstandsbediening).

Vervang de videokabel die wordt gebruikt om uw product aan te sluiten.

Probeer de videokabel waarmee uw product is verbonden te vervangen. Als er geen probleem optreedt met de nieuwe kabel, was er een probleem met de originele videokabel.

Stel uw Media Center opnieuw in

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Hoe is het Media Center aangesloten op de TV?

HDMI-kabel

Composite-, S-Video- of Component-kabel