CineMate 220 home cinema system

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Slechte geluidskwaliteit van het product.

Als uw product vervormd, gekraakt, statisch, ruis of onverwachte slechte geluidskwaliteit vertoont:

Zorg ervoor dat het systeem goed is ingesteld en dat alle aansluitingen goed vastzitten.

Een aansluiting kan losgeraakt zijn of verkeerd aangesloten zijn. Zie  uw product instellenvoor meer informatie.

Bepaal of het probleem specifiek verband houdt met de basprestaties.

Voer de audiokalibratie van ADAPTiQ uit om het geluid van uw systeem te optimaliseren.

Omdat verschillende omgevingen van invloed zijn op de manier waarop geluid wordt gehoord, kan ADAPTiQ uw systeem kalibreren. Het luistert naar hoe je luidsprekers in je kamer siun, en past het geluid vervolgens naar behoefte aan om de geluidskwaliteit te optimaliseren. Zie voor meer informatie ADAPTiQ-systeem instellen en deactiveren.

Controleer de bas- en treble-instellingen voor uw product.

Zorg ervoor dat de instellingen voor bas en treble niet te hoog of te laag zijn ingesteld voor uw voorkeuren. Zie de toonregeling op uw product aanpassenvoor meer informatie.

Controleer of de plaatsing van de luidsprekers voldoet aan de aanbevelingen voor uw systeem.

De plaatsing van de luidspreker in het gebied beïnvloedt hoe u het geluid uit de luidsprekers hoort. Zie voor meer informatie Speaker placement and Positioning.

Reset uw systeem

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer een ander audioapparaat aan te sluiten.

Sluit, indien beschikbaar, anothe raudi odevic aan via de sam -ecables en -verbinding om te bepalen of het probleem te maken heeft met het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Controleer op storingsbronnen.

De elektronica kan interferentie van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt is aangesloten, opvangen. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop-/telefoonoplader, tv, kabelbox, seizoensverlichting, magnetron, etc.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

Controleer de toestand van de luidsprekerdraden en zorg ervoor dat ze aan beide uiteinden goed vastzitten.

Controleer de luidsprekerdraden op knikken , krassen, scheuren of beschadigingen. Vervang beschadigde draden en controleer of  beide uiteinden goed zijn aangesloten.

Als het probleem zich voordoet met een bepaalde bron, selecteert u het hieronder voor meer hulp.

Tv

Kabel-/satellietdecoder

Een ander apparaat (bijv. Blu-ray-speler, gamesysteem, tablet, enz.)

Streamingservice voor muziek (als u de SoundTouch adapter als accessoire gebruikt)

Bluetooth®-apparaat (als u de SoundTouch adapter met Bluetooth als accessoire gebruikt)