Bose QuietComfort® SE headphones

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Stil, onderbroken of slechte geluidskwaliteit uit één luidspreker

Als een van de luidsprekers in uw product in- en uitvalt, een laag volume heeft of een slechte geluidskwaliteit produceert, probeert u het volgende:

Hoort u statische of vervormde audio in rumoerige omgevingen?

Als het geluid vervormd is in luide omgevingen zoals bouwzones of tijdens het opstijgen in een vliegtuig, zie dan een krakend geluid in rumoerige omgevingen.

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica moet soms worden gereset om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Controleer de staat van de hoofdtelefoonkabel.

Als de stekker of een deel van de kabel voor uw hoofdtelefoon beschadigd is, kunt u de kabel vervangen.

Als deze zijn aangesloten, kunt u adapters of verlengkabels overslaan.

Als uw product met een verlengkabel of adapter op het apparaat is aangesloten, koppelt u de verlengkabel of adapter los om te bepalen of het probleem hiermee te maken heeft.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.