Acoustic Wave® music system met cd-wisselaar voor 5 cd’s

Verkocht vanaf 2003 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

CD's gaan over of worden niet afgespeeld

Als uw systeem de schijven die u hebt geplaatst niet kan lezen of problemen heeft met het afspelen (bijv. overslaan, foutbericht, geen cd's laden), probeer dan het volgende:

Controleer of uw systeem het type disc ondersteunt dat u probeert af te spelen.

Als het probleem zich bij bepaalde typen discs bevindt, controleert u of uw systeem dat type disc ondersteunt. Zie voor meer informatie de compatibiliteitstabellenvoor discs .

Zorg ervoor dat de disc is geplaatst met het label naar boven.

Plaats de disc in uw systeem met het label zijde van de disc naar boven gericht. Als er geen label is, probeer dan beide kanten.

Controleer op krassen, vingerafdrukken of andere fysieke schade.

De disc kan bekrast of beschadigd zijn, waardoor deze niet goed kan worden afgespeeld.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Controleer of de disc werkt in een andere discspeler.

Probeer de disc, indien beschikbaar, af te spelen in een andere discspeler. Als hetzelfde probleem zich voordoet, ligt het probleem bij de disc.

Probeer voor zelfgemaakte media een disc van een ander merk, andere software of andere instellingen voor het branden.

Verschillende discspelers kunnen anders reageren op gebrande media. Als u problemen ondervindt bij het afspelen van gebrande discs, kunt u een   disc van een ander merk branden. U kunt ook andere software voor het branden van discs proberen. In de software-instellingen selecteert u   de laagste verbrandingssnelheid (d.w.z. 4x of 8x). Als de software een optie heeft om de disc te finaliseren, selecteert u deze optie ook voordat u de disc gaat branden.

Controleer op storingsbronnen.

De elektronica kan interferentie van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt is aangesloten, opvangen. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop-/telefoonoplader, tv, kabelbox, seizoensverlichting, magnetron, etc.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.