SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Ontdek hoe u uw product draadloos kunt koppelen aan een Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone of computer. Hiermee kunt u het geluid regelen dat u van uw product hoort.

Hebt u dit Bluetooth®-apparaat eerder verbonden met uw Bose-product?

Ja

Nee