Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II

Verkocht vanaf 2015 tot 2022

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat

Als u geen Bluetooth-apparaat kunt koppelen (bijv. mobiele telefoon, tablet of computer) op uw product, probeert u het volgende:

Probeer de stapsgewijze instructies voor het aansluiten van uw Bose-product op een Bluetooth®-apparaat.

Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Controleer of het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken audio via Bluetooth® kan verzenden.

Sommige apparaten kunnen alleen audio ontvangen via Bluetooth. Sommige tv's met Bluetooth kunnen bijvoorbeeld geluid ontvangen van een Bluetooth-apparaat (bijv. Een smartphone of computer), maar kan geen geluid verzenden naar een Bluetooth-luidspreker of -hoofdtelefoon. Raadpleeg de handleiding of specificaties van het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken om te bepalen of het geluid naar een Bluetooth-luidspreker of -hoofdtelefoon kan verzenden, zoals uw Bose-product.

Uw product ontvangt Bluetooth®-audio, maar verzendt geen Bluetooth-audio naar een ander apparaat.

De meeste Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons, zoals je Bose-producten, zijn Bluetooth-ontvangers. Dit betekent dat ze geluid kunnen ontvangen en afspelen dat naar hen wordt verzonden vanaf een Bluetooth-zender (d.w.z. een smartphone of laptop). Omdat je Bose-producten alleen geluid kunnen ontvangen, kunnen ze geen geluid naar elkaar sturen.

Zorg ervoor dat Bluetooth® is ingeschakeld op het apparaat.

Controleer in de Bluetooth-instellingen van het apparaat of Bluetooth is ingeschakeld. Als uw product en het apparaat zijn gekoppeld,   probeert de automatisch opnieuw verbinding te maken wanneer Bluetooth is ingeschakeld op het apparaat.

Zorg ervoor dat uw product zich binnen 33 meter (10 ft) van het Bluetooth®-apparaat bevindt.

Het Bluetooth-bereik is ongeveer 33 m (10 inch). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. Muren, deuren, zakken, Bluetooth-apparaten in de buurt, enz.). Probeer het apparaat en het product dichter bij elkaar te brengen.

Als uw product eerder met het Bluetooth®-apparaat was verbonden, selecteert u het opnieuw in uw product.

Uw product onthoudt de laatste verschillende aangesloten apparaten. Zie een Bluetooth®-apparaat dat u al hebt aangesloten opnieuw verbindenals u een apparaat dat u al hebt aangesloten opnieuw wilt selecteren.

Zoek op het Bluetooth®-apparaat naar beschikbare Bluetooth-producten.

Probeer op het Bluetooth-apparaat Bluetooth uit en weer in te schakelen om een nieuwe zoekopdracht naar Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers in de buurt te starten. Als uw productstill niet wordt weergegeven, gaat u naar de Bluetooth-instellingen van het apparaat en zoekt u naar een optie om naar beschikbare producten te zoeken of te scannen. ONC eYour product is gevonden, selecteer het.

Wis het geheugen van uw Bose-product van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Je Bose-product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel weer verbinding kan maken. In cas ethere i sa nissue met het geheugen van het apparaat, moet u het   apparaat opnieuw proberen aan te sluiten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder op het Bluetooth®-apparaat alle vermeldingen van uw Bose-product uit het Bluetooth-menu. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken.

In het Bluetooth-menu van het Bluetooth-apparaat vindt u een lijst met Bluetooth-producten die eerder zijn verbonden. Je Bose-product kan een of meerdere keer in de lijst verschijnen (bijv. Het kan een tweede keer worden vermeld met "LE" in de naam). Selecteer elk item van uw product en verwijder het door Vergeet , UnpairDelete of iets dergelijks te selecteren. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica moet soms worden gereset om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Als u probeert een computer met Bluetooth aan te sluiten, zijn hier enkele suggesties.

Probeer het volgende:

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Ongeacht het probleem dat u ondervindt met uw product, probeer het bij te werken. Ga naar btu.Bose.com en volg de instructies om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt.

Bepaal of het probleem zich voordoet met een ander Bluetooth®-apparaat.

Dit probleem kan worden veroorzaakt door een probleem met de bron die momenteel aan het systeem is gekoppeld. Probeer een andere Bluetooth-bron te koppelen om te zien of het probleem met dat apparaat is geïsoleerd.

Schakel Bluetooth® uit of uit op apparaten in de buurt die eerder verbinding hebben gemaakt met uw product.

Uw product onthoudt de laatste verschillende aangesloten apparaten, zodat het snel opnieuw verbinding kan maken. Als er eerder verbonden Bluetooth-apparaten in de buurt zijn, schakelt u deze apparaten uit (of schakelt u Bluetooth uit in het instellingenmenu) en controleert u of het probleem is opgelost.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.