Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Kan geen verbinding maken met Bluetooth®

Als je je Bose-luidspreker of -hoofdtelefoon niet kunt koppelen aan een Bluetooth-apparaat, zoals een smartphone, tablet, laptop of tv, hier zijn een paar dingen om te proberen.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Wis het geheugen van uw Bose-product van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Je Bose-product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel weer verbinding kan maken. In cas ethere i sa nissue met het geheugen van het apparaat, moet u het   apparaat opnieuw proberen aan te sluiten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Probeer een ander Bluetooth®-apparaat aan te sluiten.

I fuw Bose ® -product kan nverbinding maken met een ander apparaat, de Bluetooth-functionaliteit werkt. In dergelijke gevallen kan het probleem zich voordoen bij het eerste apparaat of de instellingen ervan.