ProFlight Series 2 Aviation Headset

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Onderbroken audio van het apparaat

Als het geluid van uw product in- en uitvalt, inconsistent wordt afgespeeld of hapert, probeer dan het volgende:

Bepaal of er recente wijzigingen zijn aangebracht aan de headset of het vliegtuig.

Als er veranderingen of aanpassingen zijn geweest die de headset of het vliegtuig niet hebben kunnen ondergaan, moet u nagaan of deze veranderingen dit probleem al dan niet onverwacht hebben veroorzaakt.

Controleer of het probleem zich alleen voordoet met de schakelaar van de regelmodule in de STAND MUTE / top.

Zet de modusschakelaar van de regelmodule in de onderste stand voor DE UIT-modus (alleen Intercom). Als er geen probleem is in de modus alleen intercom, maar het probleem blijft bestaan in de MODUS MUTE (Intercom prioriteitstelling), kan er geluid in de microfoon komen.

In DE MUTE-modus heeft elk geluid dat wordt ontvangen van de intercom altijd prioriteit. als ik de microfoon bijvoorbeeld tegen iets oppoetst of ingeademd word, komt dat geluid uit de intercom en heeft het prioriteit om geluid dat niet-intercomgeluid onderdrukt te laten dempen. Pas de instelling van de squelch aan of verplaats de microfoon/kabel om te voorkomen dat er ongewenst geluid in de microfoon komt.

Vervang de kabels die worden gebruikt om uw product aan te sluiten

Probeer de kabels waarmee uw product is verbonden te vervangen. Als er geen probleem wordt gehoord met nieuwe kabels, is de eerste set kabels het probleem.

Probeer een ander Bluetooth®-apparaat aan te sluiten.

Als je Bose-product verbinding kan maken met een ander apparaat, werkt de Bluetooth-functionaliteit. In dergelijke gevallen kan het probleem zich voordoen bij het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Sluit een andere headset aan.

Sluit, indien beschikbaar, een andere headset aan op het vliegtuig om te bepalen of het probleem te maken heeft met het vliegtuigpaneel of de instellingen ervan.

Sluit de headset aan op een andere paneelaansluiting of, indien mogelijk, op een ander vliegtuig.

Niet-TSO-apparatuur, versleten krikken/losse aansluitingen of onjuist bedrade aansluitingen (d.w.z. omgekeerde stereo- of MIC-/massadraden) in het vliegtuig kunnen problemen veroorzaken. Probeer de headset, indien beschikbaar, aan te sluiten op een andere aansluiting in het vliegtuig of op aansluitingen in een apart vliegtuig. Als de headset goed werkt wanneer deze ergens anders is aangesloten, is de paneelaansluiting of de bedrading naar de aansluiting het probleem.

Als het probleem zich voordoet met een bepaalde bron, selecteert u het hieronder voor meer hulp.

Wanneer u luistert naar een apparaat dat is aangesloten op de AUX-ingang van 3.5 mm (1/8")

Wanneer u een Bluetooth®-apparaat gebruikt

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.