Bose Smart Soundbar 600

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Uw product instellen

Leer hoe u uw product instelt, componenten aansluit en profiteert van de voordelen van alle functies.

De Smart SoundBar 600 instellen.

Voordat je begint

De soundbar installeren

1. Als de SoundBar niet op netspanning is aangesloten, sluit u een netsnoer van de SoundBar aan op een stopcontact. De lichtbalk knippert ongeveer 30 seconden als deze wordt ingeschakeld en brandt vervolgens oranje
  2. Open de Bose Music-app op uw mobiele apparaat. Als u niet bent aangemeld, meldt u zich aan of maakt u een account
  3. Als u wordt gevraagd om Locatieservice, Local Access Network of Bluetooth®-machtigingen voor de app toe te staan, laat u deze dan toe. Deze functies worden gebruikt zodat de app uw product kan detecteren en besturen. Als u ze niet toestaat, zal de app uw product niet vinden
  4. Selecteer Smart Speakers, Soundbars & Amps. De app begint te zoeken naar producten (in de Setup-modus) die compatibel zijn met de Bose Music-app
     searching nearby

5. Als de weergegeven productafbeelding niet uw SoundBar is, veegt u naar links om andere producten te zien en tikt u op Toevoegen.
    Als het scherm Nieuw product instellen niet wordt weergegeven, tikt u op het pictogram Mijn Bose icon tik in de linkerbovenhoek op + om een product toe te voegen
    Add button below product image and product name
    Als de app uw product niet kan vinden, raadpleegt u App detecteert geen Wi-Fi-product tijdens de installatie

6. Selecteer uw draadloze netwerk, voer het netwerkwachtwoord in en tik vervolgens op verbinden
    Wi-Fi network name and password fields
    Voor verborgen netwerken tikt u op handmatig Wi-Fi invoerenen voert u de netwerkgegevens in

7. Selecteer een naam voor de soundbar of voer een aangepaste naam in en tik vervolgens op Opslaan onder aan het scherm
    list of room names

8. Selecteer in het scherm delen Ja om andere Bose Music-accounts op uw netwerk dit product ook te laten gebruiken. Of selecteer Nee, bedankt om dit product alleen op uw account te houden
    Buttons to enable or disable Sharing

9. Sluit een HDMI-kabel aan op de HDMI ARC -aansluiting op de SoundBar en de HDMI ARC-aansluiting (of eARC) op de TV. Raak vervolgens volgende aan
    Met HDMI ARC (Audio Return Channel) kan de TV audio naar uw SoundBar verzenden. Als de TV geen HDMI-aansluiting met de aanduiding ARC of eARC heeft, gebruikt u een optische kabel om de TV op de SoundBar aan te sluiten
    Connect TV with HDMI

10. Als u de extra basmodule of surround-luidsprekers gebruikt, tikt u op verbinden; als u dit niet doet, tikt u op later uitvoeren
    Connect accessory speakers

11. Selecteer de Alexa om een spraakassistent in te stellen. Als u geen assistent wilt gebruiken of Alexa later wilt toevoegen, tikt u op Overslaan in de rechterbovenhoek. Zie voor meer informatie Amazon Alexa-spraakassistent toevoegen of verwijderen
  12. Tik op aan de slag om uw SoundBar te gaan gebruiken
    Setup complete button