Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Stel vast of geluid van andere bronnen kan worden gehoord.

Selecteer met de Bose ® -afstandsbediening of de Bose ® Music-app een andere bron, zoals een streamingservice of Bluetooth ® -apparaat. Als u een voice Assistant hebt ingesteld, kunt u de assistent vragen naar het weer van morgen.

Controleer of het systeem goed is aangesloten.

Een verbinding kan losgekomen zijn of niet correct zijn. Controleer de bevestiging en de locatie van de verbindingskabels aan beide uiteinden. Zie uw product instellenvoor informatie over systeemaansluitingen.

Als u een HDMI-verbinding tot stand hebt gebracht, zoekt u naar gerelateerde audio-instellingen in het menu van het aangesloten apparaat.

In het instellingenmenu van het aangesloten apparaat (bijv. Kabelbox of Blu-ray-speler), zoekt u naar audio-instellingen. Veel apparaten die audio via HDMI verzenden hebben mogelijk een optie voor ARC of CEC. Probeer deze optie in te schakelen. Als het apparaat is aangesloten op de tv en vervolgens op je Bose-systeem, zoek dan naar deze instellingen in zowel het apparaat als het TV-menu. (Opmerking: Afhankelijk van het merk kan CEC worden aangeduid met een andere naam in het apparaatmenu. Zie Namen die door verschillende merken worden gebruikt voor CECvoor meer informatie.)

Controleer het volumeniveau van het Bose-systeem.

Zorg ervoor dat het systeemvolume niet omlaag staat. Verhoog het volume geleidelijk met de volumeregelknop.

Controleer de HDMI-CEC-instelling van uw product.

CEC (Consumer Electronics Control) is een functie waarmee apparaten die via HDMI zijn aangesloten met elkaar kunnen communiceren. Omdat er echter verschillende merken en modellen HDMI-apparaten zijn, communiceren apparaten soms niet zoals verwacht. Als u problemen hebt met audio, video of bediening op afstand bij het gebruik van HDMI-verbindingen, kunt u proberen een andere geavanceerde CEC -optie te selecteren in het menu Instellingen van de Soundbar in de Bose Music-app. Als u de HDMI-CEC-functionaliteit van de SoundBar wilt uitschakelen, waardoor deze geen andere apparaten kan bedienen of kan reageren op bewerkingen van andere apparaten, stelt u de optie in op uit. Zie HDMI-CEC in- of uitschakelenvoor meer informatie.

Als er meer dan één Bose-systeem op het netwerk is, zorg er dan voor dat het juiste systeem is geselecteerd.

Tik in de Bose Music-app op het pictogram Mijn Bose icon In de linkerbovenhoek om de Bose Music-producten te bekijken die aan je account zijn gekoppeld. Tik op het product dat u wilt bedienen om het te selecteren.

Start het aangesloten apparaat opnieuw op.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Reset de HDMI-verbinding door beide apparaten en de kabels die tussen de apparaten zijn aangesloten opnieuw in te stellen.

1. Schakel het Bose-systeem, het bronapparaat en de TV uit.
  2. Koppel het Bose-systeem, het bronapparaat en de TV los.
  3. Koppel de twee HDMI-kabels aan beide uiteinden los en plaats ze terug, zodat de aansluitingen goed vastzitten.
  4. Sluit het bronapparaat, de TV en het Bose-systeem weer aan op de voeding.
  5. Schakel de TV en het bronapparaat in.
  6. Schakel het Bose-systeem in zodra de tv en het bronapparaat zijn ingeschakeld.
De stappen kunnen problemen oplossen die te wijten zijn aan een verscheidenheid aan oorzaken. De TV en het bronapparaat kunnen opgeslagen verkeerde informatie ontvangen via de HDMI-kabel zien. Deze resetprocedure zal het geheugen van deze gegevens wissen.

Probeer een andere High-Speed HDMI-kabel met Ethernet.

Vervang de HDMI-kabel door een andere High-Speed HDMI-kabel (met Ethernet) om het probleem op te lossen.

Vervang de HDMI-kabel door een optische kabel.

Als gevolg van compatibiliteitsproblemen met CEC en ARC tussen verschillende merken en modellen, werkt audio mogelijk niet of werkt het af en toe bij gebruik van een HDMI-aansluiting. Koppel de HDMI-kabel tussen de soundbar en de TV los en sluit vervolgens een optische kabel op zijn plaats aan. Controleer de instellingen voor de audio-uitvoer van de TV om te bepalen of de optische uitgang moet worden geselecteerd of ingeschakeld.

Omdat optische kabels geen HDMI-CEC-opdrachten bevatten voor bediening tussen apparaten, moet de Bose-afstandsbediening worden gebruikt om het volume aan te passen, wat ook met de Bose Music-app kan worden gedaan.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.