Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen audio van het product.

Als uw product goed lijkt te zijn ingesteld, maar geen geluid produceert, probeer dan het volgende:

Controleer het volumeniveau van het Bose-systeem.

Zorg ervoor dat het systeemvolume niet omlaag staat. Verhoog het volume geleidelijk met de volumeregelknop.

Zet het volume van het aangesloten apparaat hoger.

Stel het apparaatvolume eto in op 90–100% om een sterk signaal naar uw product te sturen. Gebruik vervolgens uw product om het volumeniveau aan te passen.

Als er meer dan één Bose-systeem op het netwerk is, zorg er dan voor dat het juiste systeem is geselecteerd.

Tik in de Bose Music-app op het pictogram Mijn Bose icon In de linkerbovenhoek om de Bose Music-producten te bekijken die aan je account zijn gekoppeld. Tik op het product dat u wilt bedienen om het te selecteren.

Schakel over van Bluetooth® naar AUX en vervolgens terug naar Bluetooth.

Als u overschakelt naar AUX en vervolgens terug, wordt het systeem opnieuw verbonden met het Bluetooth-apparaat.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Als u een Amazon Echo Dot gebruikt, wist u het Dot-geheugen van andere Bluetooth®-apparaten.

Als de Dot wordt losgekoppeld van uw product, is het een uw product dat zoekt naar eerder aangesloten apparaten om opnieuw verbinding te maken. Deze scan leidt ertoe dat de twee producten elkaar niet vinden. Om dit te voorkomen, verwijdert u alle apparaten behalve uw Bose-product uit het geheugen van het gekoppelde apparaat van de Dot: Ga in de Amazon Alexa app naar Settings > Alexa device > Bluetooth, de nselect en vergeet andere apparaten.  Als de Dot nu wordt losgekoppeld, zal het alleen proberen uw Bose-product opnieuw aan te sluiten.

Herstel de fabrieksinstellingen van het systeem en start het instelproces opnieuw.

Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.