Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2017 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het product kan niet worden ingeschakeld

Als uw product stroom lijkt te krijgen, maar niet wordt ingeschakeld zoals verwacht:

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Ongeacht het probleem dat u ondervindt met uw product, probeer het bij te werken. Ga naar btu.Bose.com en volg de instructies om ervoor te zorgen dat uw product over de nieuwste functies en verbeteringen beschikt.

Controleer of het product wordt ingeschakeld terwijl het is aangesloten op een stopcontact.

I f uw product wordt ingeschakeld wanneer het is aangesloten op een routelet in poedervorm, maar wordt niet gevoed o nwanneer het apparaat is losgekoppeld van een stopcontact en gebruik wordt gemaakt van batterijstroom , zie Product wordt niet ingeschakeld met batterijstroom.

Houd de aan/uit-knop niet ingedrukt terwijl u het product in- of uitschakelt.

Als u het product wilt in- of uitschakelen, drukt u kort op de aan/uit -knop. Holdin gthe Power -knop controleert, zelfs maar kort, het batterijniveau, het feit dat hwi niet kan worden ingeschakeld of het product niet kan worden gebruikt.

Controleer of de USB-oplader voldoet aan de stroomvereisten van uw product.

Op de USB-oplader staat tekst die de stroomsterkte (A) of milliamp (mA) van de oplader aangeeft. Dit cijfer verschilt per oplader, inclusief de laders die bij verschillende modellen Bose-producten worden geleverd. Hoe dichter de stroomwaarde van de oplader bij de maximale stroomwaarde van het product ligt, des te sneller zal het product opnieuw worden opgeladen. Als de stroomwaarde van de oplader te laag is, kan het product langzaam of helemaal niet opladen. Raadpleeg de specificaties op het product of in de gebruikershandleiding op voor meer informatie.

Sommige producten hebben minimaal 1 ampère stroom nodig om op te laden. Veel USB-poorten op een computer kunnen slechts maximaal 0.5 ampère stroom leveren. Zorg ervoor dat u een door een veiligheidsinstantie goedgekeurde voeding gebruikt die voldoet aan de lokale wettelijke vereisten (bijv. UL, CSA, VDE, CCC).

Probeer een andere USB-kabel.

Probeer uw product aan te sluiten met een andere USB-kabel om te bepalen of er een probleem is met de eerste kabel.

Probeer een andere oplader.

Oplaadtijden kunnen variëren, afhankelijk van de oplader. Opladers met een hogere currentwaarde brengen producten over het algemeen sneller in rekening dan opladers met een lagere rating. Opladers vermelden doorgaans een stroomwaarde op de labe lin Amps (A) of milliamps (mA). Een stroomwaarde van 1 A / 1000 m AOR hoger wordt aanbevolen.

Controleer of u een geluidssignaal hoort wanneer de stroom is aangesloten.

Haal de stekker van het product enkele seconden uit het stopcontact en sluit het vervolgens weer aan. Binnen een paar seconden na het aansluiten van de stroom zou er een toon van uw product moeten klinken. Als u een toon hoort, maar uw product niet inschakelt, kan het probleem zich bij de aansluitingen of bedieningselementen bevinden; als u geen toon hoort, krijgt het product mogelijk geen stroom of produceert het geluid.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.