SoundWear Companion speaker

Verkocht vanaf 2017 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De toonregeling op uw apparaat aanpassen

U kunt de audio-equalizer van uw product gebruiken om de geluidskwaliteit naar wens aan te passen. Leer hoe u toegang krijgt tot de beschikbare EQ-instellingen.

Gebruik de Bose Connect-app om de hoeveelheid bas aan te passen.

1. Als je dat nog niet hebt, installeer dan de gratis Bose ® – app op je mobiele Rios- of Android-apparaat om toegang te krijgen tot extra productfuncties
  2. Open de Bose Connect-app en sluit je  product aan, ik heb nog geen verbinding
  3. Tik op het pictogram Instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek
  4. Selecteer dialoogvenster aanpassen
  5. Schuif onder het getal dat verschijnt naar links of rechts om de hoeveelheid bas van 0 (hoogste) aan te passen aan -8 (laagste)

Bass set to -8    Bass set to 0