SoundTouch 10 wireless speaker

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De toonregeling op uw apparaat aanpassen

U kunt de audio-equalizer van uw product gebruiken om de geluidskwaliteit naar wens aan te passen. Leer hoe u toegang krijgt tot de beschikbare EQ-instellingen.

Pas de basrespons van het systeem aan via de SoundTouch app

Het basniveau van het systeem is standaard ingesteld op het maximum. Als de stroom naar het product wegvalt of als het product wordt gereset, keert de instelling voor basreductie in gwill terug naar de standaardinstelling (0): Geen reductie.

De hoeveelheid bas aanpassen:
  1. Tik onder aan de app op de systeemnaam om het systeempaneel te openen

tap the system name to open the system panel

2. Tik op het pictogram van het tandwiel voor instellingen om het scherm met systeemdetails te openen

Tap the settings icon

3. Gebruik onder „Bass Reduction” de knoppen „+” en „-” links en rechts van de balk met basniveaus om de hoeveelheid bas te verlagen of te verlagen

Bass level bar