SoundTouch® series II wireless adapter

Verkocht vanaf 2015 tot 2017

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De software of firmware van uw product bijwerken

Software- en firmware-updates verbeteren de productfuncties en de stabiliteit. Installeer alle beschikbare updates om uw product optimaal te laten werken.

Werk het verbonden product bij met behulp van de SoundTouch app.

Wanneer er een update beschikbaar is voor het hostproduct of accessoire, waarschuwt de SoundTouch app je door een update te laten zien icon pictogram. Tik op het pictogram om het product en de adapter bij te werken:
  1. Kies in de SoundTouch app het menupictogram  linksboven
  2. Kies Instellingen > Speaker Settings
  3. Kies UPDATESOFTWARE of WERK AL Lif bij dat meer dan één systeem moet worden bijgewerkt
    Tip: Als er geen updates beschikbaar zijn, kan de KNOP VOOR HET BIJWERKEN VAN DE SOFTWARE niet worden geselecteerd
  4. Wacht tot de update is voltooid. Hcan kan tot 20 minuten per systeem in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de update en de snelheid van het dnetwork. Zodra het systeem is bijgewerkt, wordt het opnieuw opgestart.
Als u problemen hebt met een update, probeer dan een andere updatemethode. Voor meer hulp selecteert u in de onderstaande lijst het systeem waarop uw accessoireadapter is aangesloten.

CineMate 120
CineMate 130
CineMate 220
CineMate 520
Lifestyle 135 II
Lifestyle 135 III
Lifestyle 235 II
Lifestyle 235 III
Lifestyle 525 II
Lifestyle 525 III
Lifestyle 535 II
Lifestyle 535 III
Lifestyle SoundTouch 135
Lifestyle SoundTouch 235
Lifestyle SoundTouch 525
Lifestyle SoundTouch 535
SoundTouch 120
SoundTouch 130
SoundTouch 220
SoundTouch 520