Bose Solo 5 TV sound system

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De software of firmware van uw product bijwerken

Software- en firmware-updates verbeteren de productfuncties en de stabiliteit. Installeer alle beschikbare updates om uw product optimaal te laten werken.

Update de soundbar.

U zult nodig hebben

• Een computer met een internetverbinding
  • Een leeg USB-station

Je product updaten

1. Schakel de Bos -esoundbar uit
  2. Ontsteek  het netsnoer van de SoundBar of het stopcontact
  3. Sluit een leeg USB-station aan op uw computer
  4. Klik hier om het updatebestand naar de computer te downloaden
  5. Sla het gedownloade bestand op of verplaats het naar het USB-station, waarbij u het station van uw computer neject
  6. Plaats het USB-station in de SERVICE -aansluiting aan de achterzijde van de SoundBar
  7. Sluit de stroom weer aan op de SoundBar om de update te starten:
    • De updatetijd is afhankelijk van de inhoud van de update
    • Het lampje op de soundbar blijft tijdens de update knipperen
    • Als de soundba eenmaal is bijgewerkt, wordt de ligtijd uitgeschakeld
  8. Als u klaar bent, verwijdert u het USB-station en hervat u het normale gebruik.