Lifestyle® 48 series IV DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2012

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De software of firmware van uw product bijwerken

Software- en firmware-updates verbeteren de productfuncties en de stabiliteit. Installeer alle beschikbare updates om uw product optimaal te laten werken.

Updates zijn niet langer beschikbaar voor uw systeem.

Je systeem kan alleen worden bijgewerkt door een Bose-technicus. Als je denkt dat je systeem een update nodig heeft om een probleem op te lossen, neem dan contact op met Bose voor hulp.

U kunt uw huidige systeemversie ook vergelijken met de nieuwste systeemversie om te bepalen of er een nieuwere versie beschikbaar is. Als er details over latere versies worden vermeld, controleert u of er verbeteringen zijn met betrekking tot het probleem dat u ondervindt.