SoundSport Free wireless headphones

Verkocht vanaf 2017 tot 2022

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Statuslampjes van de LED-lampjes van de SoundSport Free Wireless-hoofdtelefoon

Bluetooth® LED-statusindicator voor hoofdtelefoon (op de oordopjes)

LED State Description
Knippert blauw Gereed om verbinding te maken
Knipperend wit bezig met verbinden
Ononderbroken wit verbonden
Opmerking: Zodra de verbinding tot stand is gebracht, gaan de Bluetooth-lampjes na 10 seconden uit
Knipperend groen Software bijwerken
Continu of knipperend rood fout: Neem contact op met de Bose-ondersteuning

Oplaadindicatoren voor de hoofdtelefoon (in de oplaadcassette)

LED State Description
Langzaam knipperend wit opladen
Continu wit , volledig opgeladen
Opmerking: Als de accu volledig is opgeladen, branden de oplaadlampjes enkele seconden lang en gaan ze vervolgens uit.
Snel knipperend wit fout: Neem contact op met de Bose-ondersteuning

Batterijniveau-indicatoren van de oplaadcassette

Number of LEDs Lit Battery Life Remaining
Eén 0% - 20%
Twee 20% - 40%
Drie 40% - 60%
Vier 60% - 80%
Vijf 80% - 100%
Opmerking: Tijdens het opladen knippert het acculampje dat het laatst is gaan branden wit. Wanneer het oplaaddoosje volledig is opgeladen, branden alle accustatuslampjes continu wit