Lifestyle® SoundTouch® 135 entertainment system

Verkocht vanaf 2015 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Statusindicator LED bedieningsconsole

LED State   Description
Uit Light off Systeem is uitgeschakeld (stand-by)
Continu rood Solid red light Systeem staat in netwerk-stand-by
Knippert groen Blinking green light Systeem wordt gestart
Brandt groen Solid green light Systeem is klaar voor gebruik
Continu oranje Solid amber light Het systeem wordt uitgeschakeld of het systeem is uitgeschakeld en een iPod wordt opgeladen

Statusindicator van het LED-lampje van de SoundTouch wireless adapter

Back of SoundTouch adapter showing Wifi indicator
LED State   Description
Uit LED off De adapter heeft geen stroom, is via Ethernet verbonden of het netwerk is uitgeschakeld
Wit (snel knipperend) LED blinking white quickly De adapter probeert verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk
Wit (langzaam knipperen) LED blinking white slowly De adapter is bezig met het downloaden van een firmware-update
Wit LED solid white De adapter is verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Wit (continu 3 sec., dubbel knipperen, herhalen) LED blinking white 3 times De adapter installeert een firmware-update
Oranje (knipperend) LED blinking amber De adapter kan geen verbinding maken met Wi-Fi / netwerkfout
Oranje (snel knipperend) LED blinking quickly Er is een firmwarefout opgetreden in de adapter
Oranje (continu) LED solid amber De adapter staat in de installatiemodus en zendt het 'Bose SoundTouch Wi-Fi Network' uit
Opmerking: Adapters geproduceerd na Dom 4286 hebben een heldere plastic lens voor de indicator, waardoor het licht van de LED makkelijker te zien is. Adapters die vóór deze Dom zijn geproduceerd, moeten mogelijk direct in het gat kijken om de LED te kunnen zien.

LED-statusindicator luidspreker

LED State   Description
Uit Luidsprekerarray en Acoustimass-module zijn aangesloten
Langzaam knipperend oranje Luidsprekerarray is beschikbaar om een draadloze verbinding tot stand te brengen
Snel knipperend oranje Luidsprekerarray is losgekoppeld en probeert verbinding te maken
Brandt groen ADAPTiQ-systeem is actief
Knippert groen ADAPTiQ-systeem berekent gegevens
Continu rood Systeemfout of verbindingsprobleem met Acoustimass-module

Statusindicator van de LED van de Acoustimass-module

LED State   Description
Continu oranje Luidsprekerarray en Acoustimass-module zijn aangesloten
Knippert oranje
(om de 3 seconden)
De Acoustimass ® -module is losgekoppeld van de luidsprekerarray
(of luidspreker is uitgeschakeld: Acoustimass ® -module stand-by)
Langzaam knipperend oranje Acoustimass ® -module is beschikbaar om een draadloze verbinding tot stand te brengen
Continu rood Systeemfout