WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Lifestyle 600 home entertainment system

Verkocht vanaf 2016 tot 2022

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-status van de Lifestyle Control Console:

Status LED Indicates
Blinking white light Wit - knippert wanneer het apparaat wordt ingeschakeld
Solid white light Wit - continu ingeschakeld
Blinking amber light Oranje - knippert Systeemupdate downloaden
Solid amber light Oranje - ononderbroken verbinding met netwerk
Solid red light Rood - ononderbroken systeemfout

Status van de LED-statusindicator van de Acoustimass 300 / Bass module 700

Het lampje aan de onderzijde van de basmodule geeft informatie over de voeding en de verbindingsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Schakel de energiebesparende modus uit
LED Amber - Blinking Oranje - knipperend Gereed om te koppelen
LED Amber - Solid, dim Oranje - brandt continu, dim is losgekoppeld van de SoundBar of bedieningsconsole
LED white - Solid Wit - continu aangesloten op de soundbar of bedieningsconsole
LED White - Blinking Wit - knipperend Systeemupdate downloaden
LED Red - Blinking Rood - knipperende firmware-fout
  Alle andere statussen onbekende fout. Basmodule vereist onderhoud

Status LED-lampje draadloze ontvanger Virtually Invisible 300 / Surround-luidsprekers:

Statuslampje

Status Information
Blinking amber light Oranje - knipperend Gereed om te koppelen
Solid amber light Oranje - brandt continu, gedimd , losgekoppeld van de SoundBar of bedieningsconsole
Solid white light Wit - continu aangesloten op de soundbar of bedieningsconsole
White blinking light Wit - knipperende update van het downloadsysteem
Red blinking light Rood - knipperende firmware-fout