Lifestyle® 48 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-statusindicator voor Lifestyle Acoustimass-module

Green LED Orange LED Description
Uit uit geen stroom
Uit knippert wanneer de stroom voor het eerst wordt gevoed voordat het systeem opstart, zal de hardware de LED's in deze status zetten
5 Hz CounterBlink 5 Hz CounterBlink onmiddellijk na het opstarten - als de LED's in deze modus blijven, is er een probleem met de Power On Self Test (POST): De FLASH heeft geen checksum of de SDRAM-geheugentest is mislukt
Eenmaal per 5 seconden wordt Off Board van stroom voorzien, geïnitialiseerd, audio-ingangskabel losgekoppeld
2 Hz Off Board is ingeschakeld, geïnitialiseerd, Media Center is uitgeschakeld
Snel knipperend Off Board is ingeschakeld, geïnitialiseerd, is ingeschakeld door het Media Center en S/PDIF is aanwezig
1 Hz Counterblink 1 Hz Counterblink Board wordt gevoed, geïnitialiseerd, is ingeschakeld door het mediacenter (of in ASCII-TAPMODUS), S/PDIF niet aanwezig
Willekeurig knipperen uit de groene LED knippert wanneer een byte van het mediacenter wordt ontvangen. Dit knipperen moduleert de huidige status van de groene LED, d.w.z. De normale frequentie van 1 Hz kan worden “gehakt” door inkomende gegevens
5 Hz Counterblink 5 Hz Counterblink als het bord de POST passeerde en over het algemeen OK leek te zijn, duidt deze status erop dat er een catastrofale softwarefout is opgetreden
Uit continu duidt op grote hardware- of softwareproblemen

Opmerking: Als de dipschakelaars van de basmodule niet goed zijn ingesteld, kunnen er andere knipperpatronen optreden