Videobar VB1

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

VB1-statusindicatoren van de Vdeobar

Appearance Activity System State
Het midden van de lichtbalk is wit. VB1 is ingeschakeld.
Geen actieve vergadering.
Camera is uitgeschakeld.
De hele lichtbalk is wit. Vergadering is actief.
Camera is uitgeschakeld.
Het midden van de lichtbalk is groen en de rest is wit. Vergadering is actief.
Camera is ingeschakeld.
Automatisch inlijsten is uitgeschakeld.
Een groot middengedeelte van de lichtbalk is groen en de rest is wit. Vergadering is actief.
Camera is ingeschakeld.
Automatisch inlijsten is ingeschakeld.
Het midden van de lichtbalk is groen. Geen actieve vergadering.
Camera is ingeschakeld.
Het meest linkse lampje op de lichtbalk knippert één keer. Er is een opdracht voor het verlagen van het volumeniveau ontvangen.
Het meest rechtse lampje op de lichtbalk knippert één keer. Er is een opdracht voor het verhogen van het volumeniveau ontvangen.
Een klein gedeelte van de lampjes aan de linkerkant van de lichtbalk knippert één keer. Het laagste volumeniveau is bereikt.
Een klein gedeelte van de lampjes aan de rechterkant van de lichtbalk knippert één keer. Het hoogste volumeniveau is bereikt.
Een klein gedeelte van de lampjes in het midden van de lichtbalk knippert snel wit. De VB1 zoekt naar een Wi-Fi-netwerk.
Een klein gedeelte van de lampjes in het midden van de lichtbalk knippert één keer wit en dooft vervolgens langzaam. De VB1 is aangesloten op een Wi-Fi-netwerk of heeft een nieuwe audiobron gedetecteerd die is aangesloten op de USB-poort of de Audio in-aansluiting.
Het midden van de lichtbalk is rood. De VB1 werkt niet goed als gevolg van een firmwareprobleem.
Het midden van de lichtbalk is oranje. De VB1 werkt niet goed vanwege een verbindingsprobleem. Controleer of uw computer op een netwerk is aangesloten. Raadpleeg hiervoor de app Bose Work Configuration of de app Bose Work Management.
Als de netwerkconfiguratie juist is, maar het probleem niet is opgelost. de videobar heeft mogelijk service nodig.
De witte lampjes in de lichtbalk bewegen herhaaldelijk van rechts naar links en vervolgens van links naar rechts. De VB1 is bezig met het downloaden en installeren van een firmware-update. Koppel de VB1 niet los van het stopcontact of netwerk.
Wanneer de update is voltooid, stopt de lichtbalk met het lichtpatroon en laat de VB1 een geluidssignaal horen.
Een klein gedeelte van de lampjes in het midden van de lichtbalk knippert herhaaldelijk wit. De lampjes gaan vervolgens van het midden naar buiten toe branden tot de hele lichtbalk continu wit brandt. De lampjes gaan dan uit. De VB1 wordt opnieuw opgestart nadat de fabrieksinstellingen zijn hersteld.
Een klein gedeelte van de lampjes in het midden van de lichtbalk knippert herhaaldelijk paars. De VB1 heeft een bericht ontvangen over 'apparaat identificeren' van de Bose Work Management-app.