Bose TV Speaker

Verkocht vanaf 2020 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-status tv-luidspreker:

icon  TV en icon Bluetooth®-indicatielampjes

Status Information
LED blinking white quicklyLED blinking white quickly Wit - pulserend systeem wordt opgestart

icon  TV-indicatielampje

Status Information
LED solid white Wit - de bron voor TV is geselecteerd
LED blinking white quickly Wit - knipperend dit lampje knippert telkens wanneer er een opdracht van de afstandsbediening wordt ontvangen
LED blinking white quickly Wit - pulserend systeem is gedempt
LED blinking white quickly De groene TV-bron is geselecteerd en de dialoogmodus is ingeschakeld
LED solid amber Oranje - knipperend systeem wordt bijgewerkt
LED solid amber Rood - knipperende systeemfout. Haal de stekker 30 seconden uit het stopcontact en probeer het opnieuw

icon  Bluetooth-indicatielampje

Status Information
LED solid white Wit - de Bluetooth -bron is ononderbroken geselecteerd
LED blinking white quickly Wit - knipperend : Verbinding maken met een Bluetooth-apparaat of een opdracht ontvangen van de afstandsbediening.
LED blinking white quickly Wit - pulserend systeem is gedempt
LED blinking white quickly De groene Bluetooth-bron is geselecteerd en de dialoogmodus is ingeschakeld
LED solid amber Blauw - knipperend Gereed om verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat