Bose Music Amplifier

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Status van de Bluetooth® LED-statusindicator

Het lampje boven de Bluetooth-knop aan de voorkant van de versterker geeft informatie over de estatus van het apparaat dat wordt aangesloten.

Status indicator above the Bluetooth button

LED State Indicates
Langzaam knipperend blauw Gereed om verbinding te maken met Bluetooth-apparaat
Knipperend blauw verbinding maken met Bluetooth-apparaat
Het blauwe licht vervaagt en dimt vervolgens zodra het is verbonden met een Bluetooth-apparaat
Knippert 3 keer blauw het geheugen van de Bluetooth-apparaatlijst is gewist
Knippert 3 seconden blauw en rood de versterker staat in de Supplement-modus. Bluetooth-verbinding is uitgeschakeld
Continu rood kritieke hardwarefout. Versterker vereist onderhoud

Status van Wi-Fi-, stroom- en andere statusindicatoren van de versterker

De lampjes rechts van de resetknop op de achterkant van de versterker geven informatie over de Wi-Fi, het vermogen, de update, de reset en de versterkerstatus.

Status indicator beside the Reset button

LED State Indicates
Het apparaat wordt ingeschakeld en knippert langzaam wit. Maakt verbinding met Wi-Fi
Brandt wit . Verbonden met Wi-Fi
Langzaam knipperend oranje Gereed voor Wi-Fi-installatie
Brandt oranje nadat de Wi-Fi-installatie is knipperend
Langzaam knipperende groene versterker wordt ingeschakeld in de aanvullende modus
Continu groene versterker is ingeschakeld in de aanvullende modus
Knipperend wit Update installeren
Brandt wit nadat update voltooid is knipperend
Knippert 3 keer rood Reset voltooid
Continu oranje Wi-Fi-verbindingsfout
Knippert 4 keer oranje als er een netwerkverbindingsfout of een bronfout is opgetreden
Continu rood kritieke hardwarefout. Versterker vereist onderhoud

Status van de LED-statusindicator van de Acoustimass 300 / Bass module 700

Het lampje aan de onderzijde van de basmodule geeft informatie over de voeding en de verbindingsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Schakel de energiebesparende modus uit
LED Amber - Blinking Oranje - knipperend Gereed om te koppelen
LED Amber - Solid, dim Oranje - brandt continu, dim is losgekoppeld van de SoundBar of bedieningsconsole
LED white - Solid Wit - continu aangesloten op de soundbar of bedieningsconsole
LED White - Blinking Wit - knipperend Systeemupdate downloaden
LED Red - Blinking Rood - knipperende firmware-fout
  Alle andere statussen onbekende fout. Basmodule vereist onderhoud