Bose Smart Speaker 500

Verkocht vanaf 2018 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-status thuisluidspreker 500:

Microfoonpictogram (bovenkant luidspreker)

Status Info
Uit microfoon/spraakassistent ingeschakeld
Rode microfoon/spraakassistent uitgeschakeld

Lichtbalk (voorscherm van luidspreker)

Color Status Info
Het witte pulserende systeem wordt opnieuw opgestart
Wit pulserend snel verbinding maken met een Bluetooth®-apparaat of met een Wi-Fi-netwerk
Witte dia's om te centreren, pulsen tweemaal om bevestiging vragen (voor verandering van systeeminstellingen)
Verzoek witte enkele puls bevestigd
Wit : Linkerkant knippert opdracht Volume omlaag ontvangen. Als u een volumeknop ingedrukt houdt, blijft het lampje branden terwijl u de knop ingedrukt houdt
Witte rechterzijde knippert Volum eup-opdracht ontvangen. Als u een volumeknop ingedrukt houdt, blijft het lampje branden terwijl u de knop ingedrukt houdt
Wit beide zijden gloeien, en verdwijnen dan als ik geluid spused, beide zijden van de lichtbalk gloeien 15 seconden lang en dthe nturn uit
Witte dia's om te centreren, brandt ononderbroken, pulsen die de stem hoort wanneer de lichtbalk naar het midden schuift en ononderbroken brandt. Als er geen verzoek wordt gedaan, knippert het lampje vier keer en verdwijnt het, wat aangeeft dat de spraakassistent niet langer luistert
White Slide st ocenter dan t osides, pulseert wit de stem assisant luistert wanneer de lichtbalk naar het midden schuift en ononderbroken brandt. Nadat een spraakopdracht is ontvangen, schuift het lampje van het midden naar de zijkanten terwijl de assistent denkt, en knippert vervolgens terwijl de assistent aan het praten is.
Witte verschuivingen van de zijkanten naar het midden continu klinkt het gesproken woord assistent-alarm
Witte dia's van rechts naar links Systeemupdate downloaden
Witte dia's van links naar rechts systeem bijwerken
Blauw pulserend klaar om verbinding te maken Bluetooth apparaat
Gele pulsmelding van de spraakassistent
Oranje knippert vier keer Bronfout: Zie de Bose Music-app voor meer informatie
Instelling oranje continu : Klaar om verbinding te maken met Wi-Fi
Rood knippert vier keer als Voice Assistant en/of internetverbinding niet beschikbaar is
Groen pulserend systeem lezen voor het instellen of in de herstelmodus gaan
Fout: Rood brandt: Neem contact op met de Bose-ondersteuning