SoundTouch 20 wireless speaker

Verkocht vanaf 2014 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een zender streamen met behulp van een aangepaste URL-radiostream

Met aangepaste URL-streaming kunt u het webadres invoeren van een internetradiostream die u wilt afspelen. Dit is handig als je geen internetradiozender kunt vinden door te zoeken in de muziekservices die beschikbaar zijn in de SoundTouch app. Een aangepast station kan alleen worden ingevoerd als het station een webadres biedt om via een webbrowser toegang te krijgen tot de stationsstream. Sommige muziekservices bieden geen webadressen aan streams van zenders die ze bezitten en bieden deze stations alleen aan via een website of app voor muziekservices.)

Een aangepaste URL voor een internetradiostream invoeren:

1. Tik in de SoundTouch app op het pictogram Menu in de linkerbovenhoek

Menu button in upper-left

2. Tik op Settings > Stream Custom Radio URL

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Voer in het veld URL het webadres van de stationsstream in
  4. Voer in het veld Naam een naam in voor het station (bijv. De oproepletters van het station of de FM/AM-frequentie)
  5. Tik OP STREAM STATION.
    Tip: Als de stream niet start, controleert u of het webadres correct is ingevoerd en of de stream een door i na ondersteund bestandstype is (MP3, MP3-AAC, ALAC, AAC, HEAAC, ASF, WMA, HLS, OGG, VORBIS, FLAC of SBC).

Custom station entry screen

6. Overweeg om het ecustom UR LSO te redden dat het in de toekomst makkelijker is om zich te herinneren. Zie Voorinstellingen en favoriete inhoud instellen en gebruikenvoor meer informatie.