Bose SoundLink Color Bluetooth® Speaker II

Verkocht vanaf 1970 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

In- of uitschakelen van de automatische uitschakelmodus

Met de instelling voor automatische uitschakeling wordt uw product automatisch uitgeschakeld en in de stand-bymodus gezet als het een bepaalde tijd niet wordt gebruikt. Dit is bijvoorbeeld handig om energie te besparen als uw product per ongeluk ingeschakeld blijft.

Automatisch uitschakelen in- of uitschakelen:

Houd de knoppen AUX en Volume + tegelijkertijd ingedrukt tot een toon of gesproken aanwijzing (indien ingeschakeld) de instelling bevestigt.

Gebruik de Bose Connect-app om een tijd te selecteren voordat uw product automatisch wordt uitgeschakeld:

Uw product wordt standaard uitgeschakeld na 18 minuten inactiviteit. Je kunt dit wijzigen met de Bose Connect-app:
  1. Open de app en wacht terwijl deze naar beschikbare Bose Bluetooth®-producten zoekt

Searching for bluetooth screen

2. Tik op het pictogram Setting sgear om het menu met productinstellingen te openen. (Tip: Als je meer dan één Bluetooth-product van Bose hebt, veeg je naar links of rechts om het te vinden en tik je vervolgens op Instellingen)

Settings gear icon

3. Raak Standby Timer aan

Settings menu

4. Kies de gewenste tijd die nodig is voordat de headset zichzelf uitschakelt. De standaardinstelling is nooit.

Settings menu for auto off-timer