Bose noise-masking sleepbuds™

Verkocht vanaf 2018 tot 2019

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Alarm werkt niet

Uw product heeft een alarm dat kan worden ingesteld om op een opgegeven tijdstip een alarm af te laten gaan. Als u moeite hebt om het alarm af te laten gaan op het door u ingestelde tijdstip, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat uw slaapknoppen verbonden blijven met de app slaapstand totdat het alarm afgaat.

De Bose Sleep app vertelt je slaapknoppen wanneer je alarmen moet afgaan die je in de app hebt ingesteld. Houd Bluetooth® ingeschakeld op uw mobiele apparaat, zodat uw slaapknoppen verbonden blijven. Zorg er ook voor dat u de app Sleep niet geforceerd sluit, waardoor de verbinding met uw slaapknoppen wordt verbroken. Zolang de app op de achtergrond wordt uitgevoerd op uw apparaat, blijft deze communiceren met uw slaapknoppen. Als de verbinding met de app wordt verbroken, blijft het geluid in uw slaapknoppen klinken, maar klinken er geen alarmen.

Controleer of beide slaapknoppen voldoende zijn opgeladen.

Controleer in de app slaapstand het resterende batterijniveau van uw slaapknoppen. Als een of beide niet voldoende is opgeladen, plaatst u ze in de oplaadcassette totdat het batterijniveau toeneemt. Voor een volledige nachtrust kunt u het beste uw slaapknoppen volledig in de kaart zetten om ervoor te zorgen dat ze de hele nacht spelen en dat er alarmen klinken, als deze zijn ingesteld.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Verwijder het alarm en voeg het vervolgens opnieuw toe.

Verwijder het alarm in de Bose-app en voeg het alarm opnieuw toe. Zie een alarm instellenvoor meer informatie.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.