Bose SoundLink Flex Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afspeel- en oproepfuncties bedienen

Een uitleg van de verschillende controles op uw product.

Luidsprekerknoppen

Afspelen en volume regelen

Function Button Press
Play/Pause (afspelen/Pauze) Druk op de multifunctionele knop icon button
Vooruitspoelen Druk op de multifunctionele knop icon twee keer snel
Achteruit springen Druk op de multifunctionele knop icon knop drie keer snel
Volume omhoog Druk op +
Volume omlaag Druk op -

Belfuncties

Function Button Press
Een gesprek aannemen/beëindigen Druk op de multifunctionele knop icon button
Een inkomend gesprek weigeren Houd de multifunctionele knop ingedrukt icon knop gedurende 1 seconde
Beantwoord een tweede inkomende oproep en zet het huidige gesprek in de wachtstand terwijl u in gesprek bent, drukt u op de multifunctionele knop icon button
Weiger een tweede inkomende oproep en blijf in gesprek terwijl u in gesprek bent, houdt u de multifunctionele knop ingedrukt icon knop gedurende 1 seconde
Schakel tussen twee gesprekken met twee actieve gesprekken door de multifunctionele knop ingedrukt te houden icon twee keer snel
Spraakbediening openen als u een oproep wilt plaatsen terwijl u niet in gesprek bent, drukt u op de multifunctionele knop en houdt u deze ingedrukt icon knop ngedurende 1 seconde. Het is mogelijk dat uw mobiele apparaat geen spraakbediening ondersteunt. Zie de gebruikershandleiding van uw apparaat voor meer informatie.
Een gesprek in-/uitschakelen Druk tijdens een gesprek tegelijkertijd op + en -