Bose Noise Cancelling Headphones 700

Verkocht vanaf 2019 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Amazon Alexa gebruiken

Met Alexa kun je muziek afspelen, naar het nieuws of het weerbericht luisteren, apparaten voor smarthomes bedienen en nog veel meer. Alexa leeft in de cloud en wordt steeds slimmer, en voegt nieuwe mogelijkheden toe die automatisch aan uw product worden geleverd. Het gebruik van Alexa op je product is eenvoudig en we zullen je laten zien hoe.

Volg deze stappen om Alexa te gebruiken.

Op je hoofdtelefoon zit de Amazon Alexa-spraakassistent. Met Alexa kunt u muziek afspelen, naar het nieuws of het weerbericht luisteren, apparaten voor smarthomes bedienen en nog veel meer. Alexa gebruiken op je hoofdtelefoon is net zo eenvoudig als vragen stellen. Stel gewoon een vraag of gebruik de Spraakassistent-knop en Alexa antwoordt direct.

Opmerking: Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.

De spraakassistentknop instellen voor Amazon Alexa

Controleer voor u begint of uw mobiele apparaat verbonden is met Wi-Fi® of een mobiel datanetwerk.
  1. Open de Bose Music-app. Verbind de hoofdtelefoon met je apparaat en selecteer de hoofdtelefoon in de app
  2. Tik op Instellingen > Voice Assistant en selecteer „Alexa.” Mogelijk moet je onder Alex ato op „Setup and Settings” (Instellingen) tikken om je hoofdtelefoon in te stellen in de Alexa-app

De spraakassistentknop gebruiken

De Spraakassistent-knop wordt gebruikt om Amazon Alexa te bedienen. De knop bevindt zich op de rechteroorschelp.
Things to try What to do
Praat met Alexa Druk op de Voice Assistant-knop en laat deze weer los. Als u een toon hoort, zegt u uw verzoek.
Voor een lijst van dingen om te proberen, bezoek: https://www.amazon.com/usealexa
Stop Alexa Druk op de Voice Assistant-knop en laat deze weer los