QuietComfort 35 wireless headphones II

Verkocht vanaf 2017 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De hoofdtelefoon werkt niet met Alexa

Als je op de knop op je hoofdtelefoon drukt om een verzoek te doen aan de Amazon Alexa-assistent, maar Alexa reageert niet, probeer dan het volgende:

In de Alexa-app moet je ervoor zorgen dat je product is verbonden met Alexa.

Als je dat nog niet hebt, download en installeer je de gratis Alexa-app op je Android- of iOS-apparaat. In de Alexa-app moet je je product koppelen aan Alexa. Probeer het opnieuw als u een koppeling hebt gemaakt.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica, zoals mobiele telefoons, tablets of computers, moet soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Controleer of de actieknop is ingesteld voor Amazon Alexa.

Selecteer in de Bose Connect-app Settings Action Button Amazon Alexa

Controleer of uw toestel is verbonden met een draadloos netwerk.

Alexa heeft een internetverbinding nodig om te kunnen werken. Omdat je hoofdtelefoon Alexa op je mobiele apparaat begint te starten, moet het mobiele apparaat een actieve internetverbinding hebben voor Alexa t orespond (d.w.z. wi-Fi thuis of mobiele gegevens). Controleer de internetverbinding van het apparaat of zoek op internet op het apparaat om te bepalen of het een draadloos signaal heeft.

Zoek op het Bluetooth®-apparaat naar beschikbare Bluetooth-producten.

Probeer op het Bluetooth-apparaat Bluetooth uit en weer in te schakelen om een nieuwe zoekopdracht naar Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers in de buurt te starten. Als uw productstill niet wordt weergegeven, gaat u naar de Bluetooth-instellingen van het apparaat en zoekt u naar een optie om naar beschikbare producten te zoeken of te scannen. ONC eYour product is gevonden, selecteer het.