Bose Smart Soundbar 600

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een Bose Music-account maken

Je Bose ID geeft je toegang tot veel van je Bose-apps en -services zoals Bose Music-producten, SoundTouch-producten, Bose Hear-producten, Bose.com, Community Forums en meer.

Maak een Bose-account met de Bose Music-app.

Voordat je begint

• Installeer de gratis Bose Music-app icon Vanuit de Google Play Store en de Apple App Store. Zie de Bose Music-app downloaden voor meer informatie
  • Als je een bestaande Bose-account hebt van een andere Bose ap -por van de Bose-website, kun je je aanmelden door de referenties voor die account te gebruiken

Een account aanmaken

1. Open de Bose Music-app en tik op Aanmelden of Account maken
  2. Tik onder aan het scherm op Maak er een aan
  3. Kies hoe u een account wilt maken:
    • Als u een account wilt maken met behulp van een e-mailadres, tikt u op Aanmelden met emai onder aan het scherm
    • Als u een account wilt maken met een Apple ID, tikt u op Aanmelden met Apple
    • Als u een account wilt maken met een Facebook-id, tikt u op Continu ewith Facebook. We raden u aan om u aan te melden met een e-mail in plaats van  met een aphone-nummer. Op deze manier blijft u op de hoogte van informatie over uw product en kunt u uw wachtwoord zo nodig opnieuw instellen
  4. Voer de vereiste informatie in en volg de instructies van de app om uw account te maken.