ONTDEK NOISE CANCELLING VAN WERELDKLASSE: PROBEER DE QUIETCOMFORT® EARBUDS II 90 DAGEN VERBLIJVEND UIT. MEER INFORMATIE

Bose Portable Smart Speaker

Verkocht vanaf 2019 tot nu

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het delen van producten in- of uitschakelen

Als de instelling delen is ingeschakeld, kan iedereen die verbinding heeft met hetzelfde netwerk als het product dat product toevoegen aan zijn account en het bedienen met de Bose Music-app. Dit is handig voor familie en vrienden.

Belangrijke opmerking: Als de instelling delen wordt gewijzigd van aan naar uit, kan iedereen die het product eerder aan zijn account heeft toegevoegd (en nog steeds toegang heeft tot hetzelfde netwerk) het blijven beheren met de Bose Music-app.

De deelmodus in- of uitschakelen:

Met delen kunnen gebruikers op hetzelfde Wi-Fi-netwerk eenvoudig dezelfde Bose ® -producten bedienen met hun eigen Bose ® Music-account. Door producten te delen, kunnen gebruikers op het netwerk:

  • Luister naar afspeellijsten en stations van muziekservices die zijn gekoppeld aan hun eigen Bose Music-account

  • Afspelen, pauzeren en het volume aanpassen (op het gedeelde product of de gegroepeerde producten)

  • Productinstellingen aanpassen

  • Verwijder de Voice Assistant en stel een nieuw account voor de Voice Assistant in

  • Wijs een nieuwe voorinstelling toe of wijzig bestaande voorinstellingen

Opmerking: Vrienden en familie die geen Bose Music-account hebben, kunnen ook muziek afspelen via een Bluetooth®-verbinding of via een app van derden die Wi-Fi-weergave ondersteunt.

De deelmodus wijzigen:

Houd rekening met het volgende voordat u een deelmodus kiest:

  • Wanneer delen voor een product is uitgeschakeld, kunnen gebruikers die al aan het product waren toegevoegd terwijl delen was ingeschakeld het product nog steeds bedienen en wijzigingen maken. Extra gebruikers kunnen het product niet toevoegen. Als u het delen van een product wilt stoppen met alle gebruikers die het product aan hun account hebben toegevoegd, herstelt u de fabrieksinstellingen van het systeem, stelt u het systeem opnieuw in en kiest u ervoor om het product niet te delen wanneer u hierom wordt gevraagd tijdens de installatie
  • Als een gebruiker een product toevoegt/instelt voor zijn of haar account en het delen van producten mogelijk maakt, kunnen alle gebruikers op hetzelfde netwerk dat product toevoegen aan hun persoonlijke Bose Music-account zonder dat het product opnieuw hoeft te worden ingesteld
  • Als de gebruiker die een product oorspronkelijk heeft ingesteld dat product uit zijn account verwijdert, wordt het product ook uit alle gedeelde accounts verwijderd zonder gebruikers op de hoogte te stellen van die gedeelde accounts
  1. Tik in de Bose Music-app op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op delen

     
  3. Selecteer een instelling

     
  4. Tik op < in de linkerbovenhoek om af te sluiten.
Was dit artikel behulpzaam?
Submit
Hartelijk dank voor je feedback!