Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Knallend of krakend geluid uit de draadloze basmodule

Als u pop's, klikken, overslaan, gekraak of onverwacht geluid van uw basmodule hoort, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat de basmodule zich binnen het draadloze bereik van de soundbar bevindt.

Uw basmodule maakt draadloos verbinding met een eigen verbindingstechnologie, die een bereik heeft van ongeveer 10 m (33 voet). Dit bereik kan worden verkleind door obstakels (bijv. muren, meubels, andere draadloze apparaten, enz.). Als er zulke obstakels zijn tussen de basmodule en de Bose ® SoundBar, probeer dan de basmodule dichter bij de SoundBar te plaatsen.

Controleer op bronnen van draadloze storing.

Het is mogelijk dat interferentie van andere draadloze apparaten die de draadloze functionaliteit van uw product beïnvloeden. CHEC kfor ander draadloos apparaat in de buurt van uw product  (bijv. Een andere router, draadloze telefoon, draadloze printer, smart-tv, enz.). Om te voorkomen dat het apparaat  storing veroorzaakt, kunt u proberen het netsnoer van het apparaat los te koppelen of Wi-Fi op het apparaat uit te schakelen. Als het probleem is opgelost wanneer een bepaald apparaat wordt verwijderd, tr yplacine gthat apparaat verder weg van uw product, indien mogelijk. Als het apparaat een  draadloze kanaalinstelling heeft, probeer dan een ander kanaal.

Als u een draadloze verbinding gebruikt, probeert u de basmodule aan te sluiten met een bekabelde verbinding.

Uw basmodule kan draadloos of via een kabel worden aangesloten. In situaties waarin u de basmodule of andere draadloze apparaten niet kunt verplaatsen om draadloze interferentie te voorkomen, sluit u een afgeschermde kabel van 3.5 mm aan tussen de Acoustimass/Bass -uitgang op de SoundBar en de Acoustimass in -aansluiting op de basmodule. Als het probleem zich niet langer voordoet wanneer de basmodule een bekabelde verbinding met de console heeft, veroorzaakte draadloze interferentie het probleem. Een afgeschermde kabel wordt aanbevolen om interferentie van andere elektronische apparaten te voorkomen. Een afgeschermde audiokabel van 15 m (4.5 voet) is verkrijgbaar via Bose.