Bose Smart Soundbar 900

Verkocht vanaf 2022 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Problemen met het draadloos aansluiten van de surround-luidsprekers

Als u de draadloze surround-luidsprekers niet op uw systeem kunt aansluiten, probeert u het volgende:

Zorg dat het systeem kan worden aangezet.

Probeer het systeem in te schakelen met de afstandsbediening. Als het systeem niet kan worden ingeschakeld, raadpleegt u het product wordt niet ingeschakeld.

Zorg ervoor dat de L- en R-schakelaars op de draadloze ontvangers juist zijn ingesteld.

Controleer op elke ontvanger of de L/R-schakelaar (links/rechts) juist is ingesteld. De ene ontvanger moet naar links en de andere naar rechts worden ingesteld; de ontvangers werken niet als ze op dezelfde manier zijn ingesteld. Zet de schakelaar van de ontvanger in de stand L of R om er zeker van te zijn dat deze volledig is ingesteld.

Controleer de kleur van de status-LED aan de voorkant van elke ontvanger van de achterluidsprekers.

Als de LED continu wit brandt, is deze goed aangesloten. Als de LED een andere status aangeeft, raadpleegt u statuslampjes en informatie over LED-indicators voor meer informatie.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Plaats draadloze apparaten verder weg van de SoundBar en de ontvangers van de surround-luidsprekers.

Om te voorkomen dat draadloze signalen apparaten overvoeden, moet u andere draadloze apparaten op een afstand van ten minste twee meter van de Soundba en de ontvangers van de surround-luidsprekers houden.

Schakel alle „channel bonding”- of „40MHz-modus” op de draadloze router uit.

De „channel bonding”-modus die beschikbaar is op draadloze 802.11n-routers maakt het gebruik van meer bandbreedte mogelijk dan het Bose-systeem kan uitfilteren. Als u deze modus uitschakelt of de 20 MHz-modus selecteert, kan het systeem werken rond het Wi-Fi-kanaal dat door de router wordt gebruikt.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.