Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Lifestyle® SoundTouch® 535 entertainment system

Verkocht vanaf 2015 tot 2016

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De Bixi Gesture Remote gebruiken met SoundTouch systems

De Gesture Remote is een product van Bixi dat kan worden gebruikt met een aantal producten, waaronder Bose SoundTouch systems. De bediening met gebaren van de Gesture-afstandsbediening kan worden gebruikt om je Bose-product te bedienen. Meer informatie over het gebruik van de Bixi Gesture Remote met je Bose-systemen.

Bedien SoundTouch met een Bixi-afstandsbediening:

De Bixi Gesture-afstandsbediening kan via Bluetooth® worden gekoppeld aan een mobiel apparaat. Zolang dat mobiele apparaat zich op hetzelfde netwerk bevindt als je SoundTouch systems, kan de afstandsbediening je SoundTouch systems bedienen.

Een Bixi-afstandsbediening maakt een aantal handgebaren mogelijk, zoals omhoog/omlaag, naar links, naar rechts, omhoog en omlaag, evenals combo's van omhoog en naar links of omhoog en naar rechts. Deze zwangerschapsduur kan worden geconfigureerd met behulp van de Bixi-app op het apparaat dat is aangesloten op de afstandsbediening

Aan de slag:

Sluit uw Bixi-afstandsbediening aan
  1. Installeer op het mobiele apparaat dat u wilt koppelen met de Bixi-afstandsbediening de Bixi-app vanuit de app store van het apparaat
  2. Open de Bixi-app en volg de instructies van de app om de afstandsbediening te verbinden
Configureer de bewegingen op afstand
  1. Gebruik de Bixi-app om de handgebaren te configureren voor het bedienen van je SoundTouch-systemen
Ga voor meer informatie naar bixi.io/faq