Bose Smart Soundbar 600

Verkocht vanaf 2022 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Muziekservice is niet beschikbaar

Gerelateerde foutcodes: c3-sc1005, 1321
Als u probeert toegang te krijgen tot een muziekservice, maar de inhoud van die service niet beschikbaar is of niet kan worden afgespeeld, probeert u het volgende:

Sluit de Bose-app en open deze opnieuw.

Het sluiten van een app verschilt per apparaat en besturingssysteem. Hieronder worden de gebruikelijke methoden voor mobiele apparaten weergegeven:

Op iOS-apparaten:
  1. Afhankelijk van uw iOS-apparaat tikt u twee keer op de Home -knop of veegt u omhoog vanaf de botto mcente rof het scherm om activ eapps te bekijken
  2. Veeg naar links of rechts om de app te vinden die u wilt sluiten
  3. Veeg omhoog over de app om deze te sluiten.
Op Android-apparaten:
  1. Houd in het beginscherm het app-pictogram ingedrukt
  2. Tik op App-info in het pop-upvenster dat wordt weergegeven
  3. Tik in het scherm App-info op stoppen forceren.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Bepaal of het probleem optreedt met de eigen app of website van de service en kijk op de website van de service voor waarschuwingen.

Het probleem kan worden veroorzaakt door een probleem met de muziekservice zelf. Sluit de Bose-app en open de app of website van de muziekservice om te bepalen of het probleem zich voordoet via de service, zonder Bose. Kijk ook op de website van de service voor informatie over onderhoud of andere berichten die betrekking hebben op 'service niet beschikbaar'.

Raadpleeg de website van het radiostation om te bepalen of het mogelijk is te streamen.

• Als dat het geval is, probeer dan het station te zoeken met andere namen, slogans of afkortingen die op de website staan; de letters en frequentie van de oproepen van het station worden niet altijd gebruikt als de titel van het internet-equivalent van een station
  • Als er geen verwijzing is naar internetradio of naar de mogelijkheid om online te luisteren, is het waarschijnlijk dat het station geen equivalent voor internetstreaming heeft

Bepaal of het station zich buiten uw land of regio bevindt.

De beschikbaarheid van het station kan per locatie verschillen. Sommige stations leveren hun inhoud mogelijk alleen aan gebruikers in hun land of regio. Locatiebeperkingen kunnen worden vermeld op de website van het station.

Controleer of u niet probeert meer inhoud over te slaan dan de muziekservice toestaat.

Sommige muziekdiensten zijn een  bepaald aantal tracks of stations in een bepaalde periode te gebruiken. Zie kan niet vooruit of achteruit springen tijdens het afspelen van een muziekservice voor meer informatie.

Alleen Deezer Premium+-accounts worden ondersteund.

Opmerking: Na de upgrade naar Deezer Premium+ kan het tot 18 uur duren voordat het opgewaardeerde account wordt geactiveerd.
  • Gratis niet-premium accounts binnen de VS kunnen door Deezer-content bladeren, maar kunnen deze niet afspelen. Inhoud die voor gratis accounts wordt weergegeven, wordt grijs weergegeven en kan niet worden geselecteerd.
  • Gratis niet-premium accounts buiten de VS hebben toegang tot gepersonaliseerde radio en een trackpreview van 30 seconden.

Controleer of de muziekservice in uw regio beschikbaar is.

Als een muziekservice in uw regio niet wordt ondersteund, is deze niet beschikbaar voor uw account. Zie voor meer informatie Muziekservices die beschikbaar zijn met de Bose Music-app.

Opmerking: Als er een iHeartRadio- en Spotify-account is gemaakt in een regio waar de service beschikbaar is, kan deze in elke regio (inclusief niet-ondersteunde regio's) worden gebruikt nadat het account is gemaakt. Ondersteunde regio's voor deze services zijn alleen van toepassing op het maken van accounts.

Als je een muziekservice probeert af te spelen met een spraakverzoek aan Alexa, zorg er dan voor dat de service is toegevoegd aan de Alexa-app.

Wanneer je Alexa vraagt om een muziekdienst af te spelen (d.w.z. Pandora of Deezer), zoekt Alexa die service in de muziekservices die aan je Amazon-account zijn gekoppeld, en niet in je Bose-account. Open de Alexa-app en zorg ervoor dat de muziekservice die je probeert te spelen is gekoppeld aan je Amazon-account, anders speelt Alexa de service niet.

Opmerking: Niet alle services kunnen met spraak worden gestart. Zie voor meer informatie Muziekservices die beschikbaar zijn via Google Assistant of Alexa Voice Commands voor Bose Music-producten.

Probeer het station af te spelen via de website of app van de muziekservice.

Ga naar de app voor de muziekservice o rgo t ode website van de muziekservice en zoek vervolgens naar het estation. Als u het station niet kunt vinden of afspelen via de website of app van de muziekservice, is er een probleem met die zenderstream.

Verwijder de muziekservice en voeg deze opnieuw toe aan je Bose-account.

Zie een muziekservice verwijderen van uw Bose Music-accountvoor informatie over het verwijderen van een muziekservice.
Zie de instructies voor de juiste muziekservice hieronder voor informatie over het opnieuw toevoegen van een muziekservice:

Herstart je router.

Router -instellingen moeten van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Haal de stekker van de router 30 seconden uit het stopcontact, wacht tot de router is opgestart en maak verbinding. (Opmerking: Elk apparaat dat met internet is verbonden, wordt tijdens het opnieuw instellen onderbroken.)