SoundTouch wireless link adapter

Verkocht vanaf 2016 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een systeem toevoegen aan je Bose SoundTouch-account

Als je al een Bose SoundTouch-account hebt gemaakt, kun je extra SoundTouch systems aan je account toevoegen. Hiermee kunt u muziek afspelen op meerdere systemen, systemen groeperen en luidsprekers toevoegen in uw hele huis.

Een systeem toevoegen aan je SoundTouch-account:

Opmerking: Als u een Apple-apparaat gebruikt, opent u de apparaatinstellingen en schakelt u Bluetooth® in.
  1. Tik in het menu van de SoundTouch app op Instellingen
    Tip: Tik op het menupictogram  in de linkerbovenhoek om het app-menu te openen

SoundTouch app screen showing menu

2. Tik op Instellingen > luidspreker toevoegen of opnieuw verbinden

SoundTouch app screen showing settings

3. Tik op Wi-Fi en wacht terwijl de app zoekt naar beschikbare enetworks

SoundTouch app screen showing setup

4. Sluit het apparaat aan op het draadloze netwerk van Bose SoundTouch:
    1. Voor Android-apparaten moet het netwerk automatisch verbinding maken. Als dit niet het geval is, gaat u naar de Wi-Fi-instellingen van het apparaat en selecteert u het Bose-netwerk
    2. Voor Apple-apparaten instrueert de app je naar de Wi-Fi-instellingen van het apparaat te gaan en het Bose-netwerk te selecteren
    3. Als het Bose-netwerk niet beschikbaar is in de Wi-Fi-instellingen van het apparaat, tikt u op ik ZIE DIT NETWERK NIET M et rhelp je systeem in de setup-modus zetten, ga dan naar de Wi -F -instellingen van het apparaat en maak verbinding met het Bose-netwerk
  5. Selecteer uw netwerk, voer het netwerkwachtwoord in en tik vervolgens OP VERBINDEN
    Tip: Als uw netwerk niet wordt weergegeven, tikt u op Refres hto re-scan for Networks (Refres hto opnieuw zoeken naar netwerken)

SoundTouch app screen showing network settings

6. Voer een naam in voor uw systeem (of laat de naam ongewijzigd), de ntap GAAT DOOR

SoundTouch app screen showing name your speaker

7. Raak aan wanneer daarom wordt gevraagd JA om een ander systeem toe te voegen of tik op. NEE om te voltooien.