Wave® music system

Verkocht vanaf 1970 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De helderheid van de display aanpassen

De helderheid of dim-instelling van het systeemdisplay kan worden aangepast. Dit is handig om het scherm min of meer zichtbaar te maken in heldere of donkere omgevingen.

De helderheid van het beeldscherm aanpassen voor heldere omgevingen:

1. Houd op de afstandsbediening de knop Alarm Time ingedrukt totdat -MENU INSTELLEN- op het display van het apparaat wordt weergegeven
  2. Druk herhaaldelijk op de knop Tune > om BRIGHT HI te selecteren
    Opmerking: BRIGHT HI onl verschijnt bij brigh tambient licht; bij gedimd omgevingslicht lijkt BRIGHT LO de helderheid aan te passen voor gedimde omgevingen
  3. Druk op de knoppen tijd + en - om een te selecteren instelling van 8 tot 15
  4. Wacht 10 seconden om het menu te verlaten.

De helderheid van het scherm aanpassen voor donkere omgevingen:

1. Houd op de afstandsbediening de knop Alarm Time ingedrukt totdat -MENU INSTELLEN- op het display van het apparaat wordt weergegeven
  2. Druk herhaaldelijk op de knop Tune > om BRIGHT LO te selecteren
    Opmerking: BRIGHT LO onl verschijnt in brigh tambient licht; bij gedimd omgevingslicht lijkt BRIGHT HI de helderheid aan te passen aan rbright omgevingen
  3. Druk op de knoppen tijd + en - om een te selecteren instelling van 1 tot 8
  4. Wacht 10 seconden om het menu te verlaten.