Lifestyle® V25 home entertainment system

Verkocht vanaf 2010 tot 2013

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De helderheid van de display aanpassen

De helderheid of dim-instelling van het systeemdisplay kan worden aangepast. Dit is handig om het scherm min of meer zichtbaar te maken in heldere of donkere omgevingen.

De helderheid en het contrast van het display van de afstandsbediening aanpassen:

1. Houd op de afstandsbediening tegelijkertijd de knop Glow aan de achterkant ingedrukt en de knop OK niet de fron tonti la men uverschijnt op het display
  2. Blader omhoog of omlaag om contrast of helderheid te selecteren
  3. Blader naar links of rechts om een instelling te selecteren
  4. Druk op de knop Exit om het menu te verlaten.