Bose Sport Earbuds

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De resterende acculading controleren

Ontdek hoe je het batterijniveau van je product kunt controleren met behulp van de e-product light sor de Bose-app, indien van toepassing.

Resterende batterijstatus

Tijdens het gebruik van de oordopjes:
  • Wanneer u de oordopjes uit de oplaadcassette haalt en in uw oren plaatst, wordt het batterijniveau van de oordopjes aangegeven
  • Als u de snelkoppeling zo instelt dat het batterijniveau wordt gecontroleerd, raakt u het linkeroordopje lang aan. Een gesproken aanwijzing geeft aan dat het batterijniveau van de oordopjes laag is
  • Gebruik de Bose Music-app. Het batterijniveau van de oordopjes wordt weergegeven op het scherm „My Bose” en het beginscherm
Als voor beide oordopjes een ander accuniveau geldt, vermeldt de gesproken mededeling het laagste niveau. Als de accu bijna leeg is, hoort u “Accu bijna leeg, nu opladen.”

Als je het batterijniveau niet wilt horen wanneer je het product inschakelt, kun je het uitschakelen in de Bose Music app>Settings>Voice prompts.

Deze QC- en Sport-oordopjes zijn toegevoegd aan de Bose Music App, versies:
  • iOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1
  • Firmwareversie 2.0.7

Tijdens het opladen van de oordopjes
  • Wanneer u de oordopjes in de oplaadcassette plaatst, gaan de statuslampjes van de oordopjes branden afhankelijk van de oplaadstatus:

Staat

Duidt op

1 voedings-LED brandt

0-20% batterijlading

2 aan/uit-LED's branden

20-40% batterijlading

3 aan/uit-LED's branden

40%-60% batterijlading

4 aan/uit-LED's branden

60-80% batterijlading

5 aan/uit-LED's branden

80-100% batterijlading

Statuslampjes voor de oordopjes
De statuslampjes van de oordopjes bevinden zich op het buitenoppervlak van de oordopjes.

Batterijstatus:
  • Langzaam pulserend wit - opladen
  • Brandt wit - volledig opgeladen
  • Langzaam rood pulserend - moet worden opgeladen
  • Knippert rood en wit - fout, neem contact op met de klantenservice van Bose

Gedrag van oordopjes kan accuvariabelen veroorzaken

Het rechteroordopje is de meester of mai nearbud; ik houd het linkeroordopje in de hand. Daarom kan het batterijniveau van de linkeroordopjes verschillen als gevolg van celgebruik, audio en Bluetooth-streaming.

Extra gedrag en variabelen van de oordopjes
  • Als u het rechteroordopje in de hoes zelf plaatst met audiostreaming en de hoes open is, blijft de audio afspelen
  • Als u de rechteroordopjes in de hoes zelf plaatst met audiostreaming en clos ethe-hoes, stopt de audio en worden de oordopjes uitgeschakeld
  • Als u beide oordopjes in de tas plaatst en ze niet op de oplaadpinnen zitten, blijven de oordopjes aan en raken de batterij leeg
  • De microfoon bevindt zich op het rechteroordopje. Wanneer u aan de telefoon praat, moet u het juiste oordopje dragen
  • Als u beide oordopjes in de oplaadcassette plaatst en het deksel open houdt, blijven de oordopjes branden. Sluit altijd de behuizing om de batterij te sparen